Santos

Wij als Santos Store bieden een ruime keuze aan Santos fietsen en toebehoren. Om u optimaal te kunnen bedienen hebben een speciale pasfiets, kleurendisplay, sturen en zadelsdisplay in de winkel staan. Zo kunt u op uw gemak de perfecte Santos fiets samenstellen.

Om de status vakantiefiets bij ons te krijgen moet er echt sprake zijn van onbesproken kwaliteit. Dat wil zeggen dat de 40 jaar ervaring die we hebben met vakantiegangers op de fiets, niets aan het toeval overlaat tijdens uw reis. Geen spraakbreuk, geen kapotte dragers die de last niet houden. Sterke frames die een totaallast van meer dan 100 kg kunnen hebben en die in iedere omstandigheid de berijder de controle over de fiets laten behouden. En ……geen of bijna geen lekke banden. Kortom aan een echte vakantiefiets heb je geen zorgen onderweg. Er zijn trouwens ook fietsen in de categorieën hybride en tour en-woonwerkfietsen die wij voor bepaalde fietsvakanties prima geschikt achten. Daarin adviseren wij u graag persoonlijk.

Welke Santos fiets past bij mij? De keuze van een vakantiefiets / tourfiets is altijd gekoppeld aan het doeleinde. Wij als winkel helpen u bij de keuze van uw fiets, dit betekend dat u onderdeel voor ondereel kunt bespreken en daarmee afstemt op uw gebruik. Er zijn meerdere mogelijkheden in frames, wielen en onderdelen.

Van Herwerden Wielersport BV Adres : Laan van Nieuw Oosteinde 100 Postcode : 2274EK Voorburg Tel: 070-3861719 Email: info@vanherwerden.nl Santos Riemaandrijving

SANTOS RIEMAANDRIJVING

Een Santos fiets met riemaandrijving is schoon, stil en snel. De onderhoudsvriendelijke Rohloff en riem combinatie hoef je niet te smeren en loopt altijd soepel.De Rohloffnaaf is de meest betrouwbare schakelnaaf in de wereld en vergt minimaal onderhoud elke 5000km. Zo heb je dus meer tijd om te fietsen! Santos was de eerste met een goedkeuring van Rohloff om met een riem te rijden en is tot op heden de grootste afnemer van Rohloff naven.

Rohloffnaaf

Santos met een ROHLOFFNAAF

De Rohloff versnellingsnaaf heeft 14 versnellingen die in het achterwiel zitten ingebouwd. De 14 versnellingen komen qua bereik overeen met een fiets met drie voorbladen en een 9-speed cassette achter. Deze naaf wordt heel door vakantiefietser gebruikt omdat hij feitelijk onverwoestbaar is en onderhouds arm.