E-bikes

There is  1  product.

Herwerden Way to Bike en elektrische fietsen


Het segment van de elektrische fietsen wordt bij Van Herwerden vertegenwoordigd door de merken Cannondale, Specialized en Stromer. Deze 3 merken hebben stuk voor stuk grote prijzen gewonnen en behoren tot de sportiefste in de markt. Wij zijn van mening dat een elektrische fiets er ook heel leuk en vlot uit moet zien, toch?


De eerste 2 zijn merken die zich vooral op het gebied van mountainbike- en wielersport hebben geprofileerd. Door de jaren heen is voor deze merken zowel de markt van het woon-werkverkeer als de hybride fietsen steeds belangrijker geworden. Het is dan ook logisch dat een grote markt zoals de elektrische fietsen een weg was die ze onvermijdelijk moesten inslaan. Dit heeft geresulteerd in prachtige modellen die zich in design en prestatie kenmerken door sportiviteit, snelheid en comfort en ruim boven de massa uitsteken.

Subcategories

  • E-Mountainbikes

    De Turbo Levo elektrische mountainbikes combineren al onze kenmerken van onze mountainbikes, zoals ultrakorte achterbruggen en lage bottom brackets, met de meest krachtige trapondersteuning ter wereld. Hiermee krijg je de beschikking over 530 watt aan trapondersteunend vermogen die, gecombineerd met een betrouwbare en krachtige accu, zorgt voor een zeer complete mountainbike die zich als een droom over de trails laat sturen.