• kleding
 • brillen

Heren fietskleding

Er zijn  7  producten.

Ons assortiment is geschikt voor elk soort fietser. Of u nu zit op de mountainbike, racefiets of voor recreatief gebruik wij hebben voor iedereen geschikte fietskleding.

Subcategorieën

 • Broek kort

  Voor de mountainbiker die het lekker vinden om in een los vallende broek te rijden en de racefietser  voor de strakkere broeken hebben wij verschillende modellen en merken in ons assortiment. Broeken met simpele ''zemen'' voor bijvoorbeeld een spinning les, of hele comfortabele ''zemen'' voor de langere afstanden. Voor iedereen hebben wij een prefecte broek.

 • Broek lang

  Tegenwoordig is er geen excuus meer om niet te gaan fietsen. Als u beschikt over de juiste kleding dan is fietsen juist heerlijk. Een lekkere warme broek met of zonder Windstopper voor de vrieskou of net voor de Early winter temperaturen, of voor regenachtige periodes hebben wij verschillende soorten winterbroeken in ons assortiment van de beste top merken.

 • Broek 3/4

  Voor de lente en de herst als de zomer broek nog net even te koud is maar de winterbroek nog te warm is, dan kunnen we perfect de drie kwart broek gaan gebruiken. Speciaal gemaakt voor deze tussen liggende periodes.

 • Shirts korte mouwen

  Mooie zomershirts zijn altijd een must have voor iedere zomer outfit. Voor mensen die graag in een strak aero shirt willen rijden maar ook voor de relaxtere pasvormen bent u bij ons aan het juiste adres. Wij leveren verschillende kleuren fietsshirt voor zowel op de mountainbike als op de race fiets.

 • Shirts lange mouwen

  Voor de tussen liggende periodes dragen we lekkere lange mouwen gevoerde fiets shirts. Deze shirts worden gemaakt met en zonder Windstopper. Perfect voor temperaturen van ongeveer 8 tot 17 graden Celsius. Ondershirt eronder en gaan.

 • Shirts windprotectie

  Voor de berg afdalingen of voor de frissere dagen dragen we een windbreaker. Lekker klein opvouwbare jasjes die zo weg gestopt kunnen worden in het achterzak van ons fiets shirt. Deze jasjes zijn winddicht en licht water afstotend.

 • Jacks

  Met goeie warme kleding komen we makkelijk de koude winter door. Als we de winterjas combineren met een goed ondershirt, dan is dat alles wat we nodig hebben om de kou te trotseren. Wij leveren winterjassen van verschillende topmerken zoals Castelli,Specialized, Assos en Sugoi, zodat er voor iedereen een heerlijke pasvorm bij zit.