Fietskleding

Er zijn  7  producten.

Over kleding wordt over het algemeen wat makkelijk gedacht. Toch is kleding vaak nog belangrijker dan de fiets zelf. De ‘motor’ van de fiets moet in een goed jasje zitten. En weersinvloeden hebben hierop een grote invloed. Het is belangrijk om bij kleding in laagjes te denken:


Zo is het belangrijk om transpiratie, isolatie en bescherming van elkaar te scheiden. Een goed ondershirt is hiervoor essentieel. Dit houdt je lijf droog en warm. Verder zijn katoenen kledingstukken verboden! Deze houden het vocht juist vast, waardoor je sneller afkoelt.


In het voorjaar/najaar en de winter is het verder belangrijk weersinvloeden buiten te houden. Een goed (gevoerd) windjack of een regenjack is hierbij belangrijk, omdat het de transpiratiedamp ook goed moet kunnen doorlaten.


Denk ook na over het veranderen van het weer: ’s-ochtends is het nog fris terwijl het 3 uur later 30 graden kan zijn. Kies in dit geval kleding die aan te passen is. Denk aan arm of beenstukken of jacks met afritsbare mouwen.

Subcategorieën

 • Schoenen

  Bij Van Herwerden bent u op de juiste plaats voor uw fietsschoenen. Om de beste topprestaties te leveren op de fiets is het belangrijk dat u de juiste fietsschoenen uit kiest. Hiervoor zijn er verschillende modellen beschikbaar in verschillende stijfheden per zool, zowel kunstof als carbon. Van Herwerden beschikt over verschillende top merken fietsschoenen, zowel voor dames en heren. Wij leveren schoenen voor de race fiets, mountainbike, spinning, en voor  wandel-fiets gebruik.. In verschillende maten leverbaar.  Naast de fietsschoenen levert Van Herwerden ook de pedalen en de plaatsjes waarmee u de schoen inklikt. U kunt dit alles vinden op onze website. Wij raden altijd aan om de fietsschoenen altijd een maat groter te kiezen, omdat de meeste fietsschoenen klein vallen.

 • Dames fietskleding

  Voor de dames hebben wij een mooi assortiment kleding. Verschillende kleuren voor iedereen. Voor zowel de spinning lessen als het fietsen op de weg bent u bij ons op het juiste adres.

 • Heren fietskleding

  Ons assortiment is geschikt voor elk soort fietser. Of u nu zit op de mountainbike, racefiets of voor recreatief gebruik wij hebben voor iedereen geschikte fietskleding.

 • Koud(er) en nat weer

  Weer of geen weer met de juiste kleding is er geen excuus meer om niet te gaan fietsen. Of het nu koud is of dat het regent, voor elk soort weer is een oplossing die u bij ons kunt vinden.

 • Helmen & accesoires

  Voor zowel dames als heren hebben wij mooie helmen in diverse modellen en kleuren in ons assortiment. Voor de mountainbiker,racefietser en voor recreatief gebruik kunt u bij ons terrecht.

 • Handschoenen

  Fiets handschoenen zijn heel erg belangrijk. Zowel voor ondersteuning als bescherming op de fiets, voor winter en zomer, de mountainbiker en de racefietser.Zowel voor de dames als heren hebben wij verschillende modellen in ons assortiment. Neemt u gerust even een kijkje. 

 • Onderkleding

  Een van de meest belangrijke kledingstukken voor op de fiets is de onderkleding. Dit is de basis voor elke outfit. Voor elk seizoen zijn er verschillende soorten onderkleding te vinden. Onderkleding zorgt ervoor dat u zweet van uw lichaam wordt weggenomen, zodat u droog blijft en sneller afkoelt of opwarmt. Wij leveren topmerken onderkleding zoals Assos en Craft.

 • Sokken

  Voor fietssokken bent u bij ons aan het juiste adres. Voor zowel de winter als de zomer. Fietssokken onderscheiden zich van gewone sokken, doordat ze onder andere naadloos zijn. Een goeie sok is heel belangrijk. Wij leveren sokken van verschillende merken in verschillende kleuren, zodat er altijd een sok voor u bij zit.

 • Brillen

  Er zijn verschillende soorten fietsbrillen. Bijvoorbeeld brillen die meekleuren en brillen met verwisselbare lenzen. Bij de verwisselbare lenzen worden er bijna altijd ook gele (avond lenzen) en doorzichtige (kan altijd gebruikt worden) lenzen bijgeleverd, zodat u voor de zon, 's avonds en met bewolkter weer altijd bent voorzien van een juiste lens. De meekleurende lenzen hebben als voordeel, dat u nooit meer hoeft te wisselen en dat u klaar bent voor zowel veel zonlicht als 's avonds en met meer bewolking.