Koud(er) en nat weer

Er zijn  4  producten.

Weer of geen weer met de juiste kleding is er geen excuus meer om niet te gaan fietsen. Of het nu koud is of dat het regent, voor elk soort weer is een oplossing die u bij ons kunt vinden.

Subcategorieën

 • Arm en beenstukken

  Arm, been en kniestukken zijn er in verschillende soorten. Gevoerde arm, been en kniestukken of met waterafstotende stof of gemaakt van Lycra voor bijvoorbeeld UV protectie. Verleng met deze kledingstukken uw korte mouwen shirt naar een lange mouwen shirt, uw korte broek naar een drie kwart broek of lange broek. Leverbaar van verschillende merken. 

 • Handschoenen lang

  Warme handen zijn heel erg belangrijk in koude temperaturen. Wij leveren verschillende soorten handschoenen waterdichtte,winddichtte of alleen gevoerde handschoenen met of zonder padding. In verschillende maten en merken.

 • Winterschoenen

  Heeft u geen zin om in de winter of met regen elke keer te stuntelen met overschoenen? Dan zijn er nu de Defroster schoenen. Voor zowel de mountainbiker als de racefietser zijn er nu lekkere warme fietsschoenen die ook wind en waterdicht zijn. Nooit meer overschoenen in de kou en in de regen.

 • Overschoenen

  Overschoenen zijn heel belangrijk. Er zijn alleen wind of waterdichtte overschoenen, maar ook lekker warme overschoenen voor in de winter. Een sok alleen helpt vaak niet voldoende om onze voeten warm te houden met koude temperaturen. Hiervoor gebruiken we de overschoenen. Maar niet alleen voor de kou maar ook voor de regenachtige dagen om onze voeten droog te houden zijn overschoenen een must have.

 • Regenkleding

  Tegenwoordig is er met de juiste kleding geen excuus meer om niet te gaan fietsen. Voor zowel de plotselingen buien als de echte ''die hards'' hebben wij verschillende soorten regenkleding ons assortiment. Voor de echte regenjassen om in te gaan fietsen tot de klein oppropbare jasjes voor de nood, regenbroeken of de rainlegs bij ons kunt u terrecht.

 • Waterdichte sokken

  In plaats van waterdichtte overschoenen zijn er ook heerlijke water dichtte sokken van het merk Sealskinz. Sealskinz staat bekend om het maken van waterdichtte producten. In de nieuwe versies sokken heeft Sealskinz een Hydrostop gemaakt, waardoor water van bovenaf niet meer in de sokken kan komen. Kortom droge voeten door waterdichtte sokken.

 • Mutsen en overig

  Waterdichtte,winddichtte,zomer of winter mutsen heerlijk voor onder de helm. Leverbaar van verschillende merken.