• Handschoenen

Handschoenen

Er is  1  product.

Fiets handschoenen zijn heel erg belangrijk. Zowel voor ondersteuning als bescherming op de fiets, voor winter en zomer, de mountainbiker en de racefietser.Zowel voor de dames als heren hebben wij verschillende modellen in ons assortiment. Neemt u gerust even een kijkje. 

Subcategorieën

 • Dames handschoenen kort

  Handschoenen voor in de zomer zijn leverbaar met verschillende soorten padding, voor mensen die veel of minder last hebben van hun handen. Een handschoen is fijn voor ondersteuning maar ook voor bescherming en grip.

 • Heren handschoenen kort

  Voor de mountainbiker of voor de race fietser zijn er verschillende soorten handschoenen leverbaar. Afhankelijk van hoeveel padding u wilt selecteert u de handschoen. Niet alleen voor ondersteuning maar ook voor grip en bescherming is een handschoen heel erg belangrijk met fietsen.

 • Dames handschoenen lang

  Warme handen en voeten zijn heel erg belangrijk met fietsen. We hebben gevoerde handschoenen maar ook gevoerde handschoenen met Windstopper voor de echte kou. Er zijn speciale handschoenen gemaakt in maten voor de dames, waardoor ze beter aansluiten.

 • Heren handschoenen lang

  Er zijn verschillende soorten ''lange'' vinger handschoenen. Dunne zomerhandschoenen voor de mountainbike of goede warme handschoenen voor de koude temperaturen, zowel wind, als waterdichtte modellen, met of zonder padding. Leverbaar van verschillende merken.