• Dames Fietskleding

Dames fietskleding

Er zijn  4  producten.

Voor de dames hebben wij een mooi assortiment kleding. Verschillende kleuren voor iedereen. Voor zowel de spinning lessen als het fietsen op de weg bent u bij ons op het juiste adres.

Subcategorieën

 • Broek kort

  Voor broeken met en zonder bretels speciaal gemaakt voor dames bent u op het juiste adres. Wij leveren dames broeken van top merken, voor op de racefiets maar ook voor op de mountainbike en voor het spinning te gebruiken.

 • Broek lang

  Voor de vrieskou met Windstopper en voor de iets minder strenge winters zijn er speciale broeken gemaakt voor vrouwen. In een mooie pasvorm die mooi aansluiten, met en zonder bretels.  

 • Broek 3/4

  Steeds meer vrouwen voelen zich prettiger in een driekwart broek, omdat dit vaak heel mooi aansluit. Deze broeken zijn gemaakt voor de tussen liggende seizoenen, zoals de lente en de herfst.

 • Shirts korte mouwen

  Mooie zomershirts in verschillende kleuren kunt u vinden in ons assortiment. Voor zowel de basic zwart en witte shirts maar ook in alle frisse kleuren hebben wij voor ieder soort vrouw een mooi shirt. Strak vallende shirts maar ook shirts in relaxte pasvormen, en om in te spinnen.

 • Shirts lange mouwen

  Speciaal voor in de lente en de zomer zijn er lange mouwen gevoerde fietsshirt gemaakt met of zonder Windstopper. Als het net te fris is voor het zomershirt maar te warm is voor de winterjas dan is er het lange mouwen fiets shirt. Mooie modellen met speciale pasvormen ontwikkeld voor de vrouw.

 • Shirts windprotectie

  Een lekkere windbreaker of een shirt met Windstopper is altijd lekker in koelere temperaturen. Vaak zijn de windstoppers lekker klein om op te proppen, zodat u in de ochtend lekker kunt gaan fietsen met een exra laagje, maar als het in de middag warmer wordt kunt u het uit doen en past het mooi achter in het vakje van uw fietsshirt.

 • Jacks

  Er zijn steeds meer vrouwen die lekker door fietsen in de winter. Als we goeie warme kleding hebben kan fietsen met koudere temperaturen juist heerlijk zijn. De meeste winterjassen kunt u dragen tot ongeveer 12 graden, goed ondershirt eronder en gaan!