• Fietsschoenen

Schoenen

Er zijn geen producten.

Bij Van Herwerden bent u op de juiste plaats voor uw fietsschoenen. Om de beste topprestaties te leveren op de fiets is het belangrijk dat u de juiste fietsschoenen uit kiest. Hiervoor zijn er verschillende modellen beschikbaar in verschillende stijfheden per zool, zowel kunstof als carbon. Van Herwerden beschikt over verschillende top merken fietsschoenen, zowel voor dames en heren. Wij leveren schoenen voor de race fiets, mountainbike, spinning, en voor  wandel-fiets gebruik.. In verschillende maten leverbaar.  Naast de fietsschoenen levert Van Herwerden ook de pedalen en de plaatsjes waarmee u de schoen inklikt. U kunt dit alles vinden op onze website. Wij raden altijd aan om de fietsschoenen altijd een maat groter te kiezen, omdat de meeste fietsschoenen klein vallen.

Subcategorieën

 • Heren raceschoenen

  Normaal hebben de dames ruime keuze in de schoenen, bij fietsen is dit anders...De race schoenen beschikken over een iets bredere leest vergeleken met de dames race schoenen. Daarnaast zijn deze heren modellen afgewerkt met andere kleur stellingen speciaal samengesteld voor de man. Wij hebben verschillende soorten stijfheden van de zool beschikbaar, kunstof, combinatie van de zool met nylon en carbon vezels, en volledige carbon zolen. Ook zijn er verschillende manieren van bindingen beschikbaar, klittenband,buckle met strap of de nieuwe draad verbindingen. Kortom volop keuze voor iedere fietser. En in verschillende kleur combinaties leverbaar.

 • Dames raceschoenen

  De dames race schoenen beschikken over een smallere leest vergeleken met de heren race schoenen. Daarnaast zijn deze dames modellen afgewerkt met andere kleur stellingen speciaal samengesteld voor de vrouw. Er zijn verschillende soorten stijfheden van de zool beschikbaar. Er zijn verschillende manieren van bindingen beschikbaar, klittenband,buckle met strap of de nieuwe draad verbindingen. Kortom volop keuze voor iedere fietser.

 • Dames MTB schoenen

  Er zijn verschillende modellen voor de spd pedalen met kunstof, carbon of met rubbere zolen die beschikken over dezelfde stijfheden als de kunstof zolen, zodat u naast de fiets, of met een combinatie pedaal ook volldig grip houdt. Naast deze modellen beschikken wij ook over modellen met een Flat zool speciaal ontwikkelt om te gebruiken op Flat Pedals of ''gewone'' platte pedalen. Ook  beschikbaar met diverse bindingen, klittenband,buckle met strap of de nieuwe draad verbindingen. 

 • Heren MTB schoenen

  Er zijn verschillende soorten stijfheden van de zool beschikbaar van kunstof zolen tot carbon. Naast de kunstof of carbon zolen beschikt Specialized ook over modellen met rubbere zolen die beschikken over dezelfde stijfheden als de kunstof 6.0 zolen, zodat u naast de fiets, of met een combinatie pedaal ook volldig grip houdt. Naast deze modellen beschikken wij ook over modellen met een Flat zool speciaal ontwikkelt om te gebruiken op Flat Pedals of ''gewone'' platte pedalen. Daarnaast zijn er ook verschillende manieren van bindingen beschikbaar, klittenband,buckle met strap of de nieuwe draad verbindingen. Kortom volop keuze voor iedere fietser.

 • Fiets-wandel schoenen

  Naast de kunstof of carbon zolen leveren wij ook modellen van het merk Specialized met rubbere zolen die beschikken over dezelfde stijfheden als de kunstof 6.0 zolen, zodat u naast de fiets, of met een combinatie pedaal ook volldig grip houdt. Ook zijn er modellen met een Flat zool speciaal ontwikkelt om te gebruiken op Flat Pedals of ''gewone'' platte pedalen. 

 • Schoenzolen

  Body Geometry voet zolen zijn ergonomisch ontworpen en wetenschappelijk getest om de kracht te vergroten, uithoudingsvermogen en comfort te verbeteren door het optimaliseren van de heup, knie en voet uitlijning.