• Tacx trainers

Hometraining

Er zijn geen producten.

Een Tacx hometrainer is de perfecte manier om kracht en conditie te verbeteren. Ook bij slecht weer of in de winter biedt ‘de Tacx’ uitkomst binnenshuis. Tacx maakt al decennialang vooruitstrevende producten van hoge kwaliteit op Nederlandse bodem. De virtuele trainers en de bijbehorende softwareprogramma’s en wielerfilms zijn uniek in hun soort en zorgen voor onbegrensd entertainment in virtuele werelden op uw eigen fiets.Subcategorieën

  • Tacx trainers

    Een Tacx hometrainer is de perfecte manier om kracht en conditie te verbeteren. Ook bij slecht weer of in de winter biedt ‘de Tacx’ uitkomst binnenshuis. Tacx maakt al decennialang vooruitstrevende producten van hoge kwaliteit op Nederlandse bodem. De virtuele trainers en de bijbehorende softwareprogramma’s en wielerfilms zijn uniek in hun soort en zorgen voor onbegrensd entertainment in virtuele werelden op uw eigen fiets.

  • Tacx Rollenbank

    Een Tacx hometrainer is de perfecte manier om kracht en conditie te verbeteren. Ook bij slecht weer of in de winter biedt ‘de Tacx’ uitkomst binnenshuis. Tacx maakt al decennialang vooruitstrevende producten van hoge kwaliteit op Nederlandse bodem. De Rollenbank is de eerste trainer van Tacx waar u indoor op uw eigen fiets kunt trainen, verbeter uw balans, cadans en conditie.

  • Trainer accessoires

    Tacx accessoires, koppel uw hartslag en cadans aan uw smartphone of tablet met de nieuwe sensoren van Tacx. Met de accessoires van Tacx verbeterd en vergemakkelijkt uw training indoor. 

  • Hartslagbanden & Sensoren