• Elivar Sportvoeding

Sportvoeding & verzorging

Er zijn geen producten.

Wielrenners zijn de arbeiders van de weg. Mountainbikers hebben te maken met intensiteitintervallen en doen bij langere tochten ook aanspraak op hun duurvermogen. Hard werken dus! Voldoende vocht en energie binnenkrijgen is heel belangrijk om de man met de hamer uit te schakelen.  Daarnaast is het zaak om snel te herstellen na een intensieve sprint bergop! Hardlopen is een belastende sport voor het lichaam. De schokbeweging zorgt ervoor dat je maag- en darmen het zwaar te verduren krijgen. Sportvoeding is zich hier bijzonder van bewust en heeft de producten hier op aangepast.

Subcategorieën

 • Voor het sporten

  Het is heel belangrijk om de juiste mix van koolhydraten en eiwitten te nemen voor het fietsen. Sport voeding nemen vooraf is vooral om uw lichaam van brandstof te voorzien en om de spieren voor te bereiden voor de rit.

 • Tijdens het sporten

  Of u nu een pro-atleet bent of gewoon bezig met een leuke toertocht, de juiste energievoorziening en voeding tijdens de sport is voor iedereen belangrijk. Sporters moeten specifieke voeding hebben tijdens de sport om het beste te kunnen presteren, en dat is precies wat onze selectie sportvoeding u kan geven.

   

 • Na het sporten

  Recover sportvoeding voor na het sporten hebben een fijn uitgebalanceerde verhouding voedingstoffen voor een duurzaam efficient herstel. Voeding voor herstel zorgt er voor dat de tijd waarin u hersteld wordt versneld. Zo kan u keer op keer de uitdaging aan.

 • Verzorging

  Op zoek naar creme, zonprotectie of massageolie? Producten zoals zonbescherming met UV-wering en producten voor de persoonlijke hygiëne zijn uiterst belangrijk en vaak onderschat. Verhoog uw fiets plezier en prestaties door goed voor u zelf te zorgen.

 • Bidons en overige

  Voldoende drinken tijdens het fietsen is essentieel om topprestaties te kunnen leveren. Daarom hebben we geruime keuze bidons en houders, bij ons bent u aan het juiste adres voor de meest gebruiksvriendelijke en hygiënische bidons.