Basis onderhoud Pech onderweg

Geplaatst door Richard op 30-01-2018
  • Basis onderhoud Pech onderweg

Hoe vervang ik een band? Hoe onderhoud ik mijn fietsMijn fiets schakelt niet meer zo precies, hoe stel ik dat af?’ Allemaal veel gehoorde vragen van startende maar ook gevorderde fietsers. 
 
Vanaf woensdag 14 februari starten wij weer wekelijkse met de basis onderhoud en pech onderweg cursus voor sportieve fietserEen avond waarin wij u de basisvaardigheden leren die iedere race-, vakantiefietser of mountainbiker zou moeten weten om verder te kunnen tijdens een rit of vakantie.  
Wilt u niet meer stranden langs de weg op vakantie of achterblijven als het peleton doorrolt? Meldt u zich dan nu aan. Met de basiskennis van deze cursus en een paar tips en tricks, bent u in ieder geval altijd goed voorbereid.  

De cursus is naast pechhulp voor onderweg ook bedoeld voor iedereen die wil starten met klein basis onderhoud aan zijn of haar fiets, om zo de fiets in goede conditie te houden. Wij behandelen o.a. het vervangen van een binnen- en buitenband, afstellen van een derailleur en remmen, en het vervangen/repareren van een ketting. 

Wij hebben plek voor maximaal 10 personen per avond. De kosten voor de cursus avond bedragen € 20,- per persoon. 

U kunt zich inschrijven voor de volgende data: 
25 april - Racefietser VOL
9 mei - Vakantiefietser
27 juni - Racefietser
25 juli - Racefietser


Aanmelden kan via deze 
link vermeld in de mail: 
- Onderwerp "basis onderhoud cursus" 
- Uw naam 
Telefoonnummer waar wij u op kunnen bereiken 
Welke datum uw voorkeur heeft en een alternatieve datum

Wij bevestigen uw inschrijving en cursus datum zo spoedig mogelijk  De cursus vangt elke genoemde woensdag aan vanaf 18:30 uur in onze showroom aan de Laan van Nieuw Oosteinde 100.  

REACTIES

Er zijn op dit moment nog geen klantreacties.

Reactie toevoegen