SUPER SIX EVO

Geplaatst door Richard op 29-03-2017
  • SUPER SIX EVO
  • SUPER SIX EVO
  • SUPER SIX EVO
  • SUPER SIX EVO
DE ULTIEME KRACHTSVERHOUDING

Kies je voor een Super Six dan kies je voor een fiets met een perfecte balans van rijeigenschappen. De Super SIx combineert licht gewicht met stijfheid, aerodynamica, en soepele verticale flexibiliteit. Het ultrastijve frame zorgt voor explosieve acceleratie uit een bocht of bij een sprint. Je persoonlijke records zul je keer op keer verbeteren en geen berg is meer te hoog met een Super Six in de schuur. 
Het frame van de Super Six is extreem stijf op de juiste plekken en geeft mee waar dat kan voor superieur stuurgedrag. Het word gevormd door de asymmetrische BB30a trapasverbinding, de brede DELTA zitbuis, aerodynamische geprofileerde buizen, en de speciaal geprepareerde BallisTec carbon layup. Tegelijkertijd is de fiets comfortabeler als geen ander. 
 

COMFORTABEL ALS GEEN ANDER
De SPEED SAVE technologie word steeds verfijnder en is in feite een microveersyteem voor de racefiets. De wielen volgen het wegdek hierdoor beter waardoor je maximaal kunt dalen, sneller sprint, maar het geeft vooral verrassende veel comfort aan een volbloed racemachine. 


GEVORMD VOOR EFFICIËNTIE
Subtiele TAP (Truncated Aero Profile) buisvormen en lager geplaatste bidonhouders op het frame verminderen de weerstand met gemiddeld 6 watt/60 gram. Dat is zoiets als gratis snelheid.


ULTRALICHT
De BallisTec Carbon constructie en het System Integrated design maken de EVO ongekend licht, maar duurzaam genoeg voor een levenslange garantie.
 

NU OF NOOIT
van Herwerden kocht deze bloedsnelle carbonracer met schijfremmen speciaal voor u in om dit seizoen vlammend uit de startblokken te schieten. Hier kan geen enkel ander merk of aanbieding tegenop. Langer wachten is zinloos. Op = Op!


Super SIx EVO Ultegra disc 2018 nu voor € 1999,00 leverbaar in zowel heren als dames
Super Six EVO Dura Ace disc 2018 nu voor € 4499,00


 

REACTIES

Er zijn op dit moment nog geen klantreacties.

Reactie toevoegen