Online goedkoper, geen probleem

Geplaatst door Steven op 15-06-2017
  • Online goedkoper, geen probleem

WIJ BREIDEN ONZE SERVICE UIT

Wij weten als geen ander dat je soms voordeliger af bent wanneer je producten online aanschaft. Niet altijd kunnen wij de goedkoopste zijn, maar wij kunnen wel streven naar de beste service en die reikt verder dan verkopen! 

Vanaf 1 juni bent u van harte welkom met elders gekochte producten en kunt u bij ons terecht voor vakkundige montage op uw kostbare fiets. U kunt zelfs van Herwerden als afleveradres laten fungeren zodat wij de door u elders bestelde onderdelen in ontvangst nemen. Dat is wel zo makkelijk en wij zijn heel vaak wel thuis..

 

Hoe kunt u gebruik maken van deze service

U heeft producten online gevonden die u wenst te bestellen, u belt ons voor een afspraak van de te monteren onderdelen, u krijgt altijd vooraf een offerte van de kosten voor montage. U geeft akkoord en zijn wij er klaar voor om uw pakket te ontvangen en te monteren. Zo profiteert u van de laagste prijs en de juiste montage op uw kostbare fiets. Wij geven volle garantie op de correcte montage van de door u elders aangeschafte onderdelen. U kunt via ons géén aanspraak maken op de product garantie, deze verloopt via u en de verkopende partij. Uiteraard vergt het zelf kopen van onderdelen kennis om te beoordelen of de onderdelen op elkaar passen. Bent u ervaren genoeg om dit te kunnen beoordelen, dan is dit voor u een mooie optie. Heeft u deze kennis niet, dan kunt u de onderdeelkeuze uiteraard ook nog steeds door ons laten doen. 

Demontage van garantie items is mogelijk tegen het geldende uurtarief. U kunt het ook zelf demonteren en aan uw leverancier terugsturen.

Maak een afspraak Tel: 0703861719 Mail: Werkplaats@vanherwerden.nl

REACTIES

Er zijn op dit moment nog geen klantreacties.

Reactie toevoegen