Mountainbike Test event en Herwerden-Kiwanis Challenge

Geplaatst door Steven van Herwerden op 28-08-2017
  • Mountainbike Test event en Herwerden-Kiwanis Challenge

Op 8 oktober 2017 organiseert van Herwerden Way to Bike een uniek Mountainbike test event en Mountainbike veldtourtocht op en rondom het parcours in Zoetermeer. De nieuwste 2018 modellen van o.a, Specialized en Cannondale staan klaar voor een gedegen testrit op het parcours van Zoetermeer. Ervaar de verschillen tussen een hardtail en een full suspension, of kies je voor meer veerweg? uiteraard kan u ook het parcours bestormen met een E-mountainbike, probeer het en laat u verrassen!

Het parcours en event liggen rondom Snowworld, het parcours biedt korte steile klimmetjes, snelle afdalingen en technische stukken. Kortom een perfect parcours om een fiets aan de tand te voelen in diverse omstandigheden. Voor iedereen is er iets te doen, fiets de veldtourtocht, test exclusieve Specialized en Cannondale bikes, bedwing de Ayers Rock of loop langs de kennisstands. Neem familieleden en vrienden mee om er een gezellige en sportieve dag van te maken en te doen waar je zin in hebt!

Van Herwerden en Kiwanis organiseren deze veldtourtocht en test event voor kinderen die om financiële redenen niet mee kunnen doen aan activiteiten die voor hun leeftijdgenootjes heel normaal zijn, alleen om die reden vragen wij uw inschrijving/donatie van 10euro om deel te nemen aan het test event en u krijgt hiervoor een startbewijs van de de uitgezette veldtourtocht van 24 of 48 km. Het volledige bedrag gaat naar de stichting Kiwanis.

Herwerden-Kiwanis Challenge 24 of 48km

Deze afwisselende Herwerden-Kiwanis Challenge start vanuit het attractiepark Ayers Rock in het Zoetermeerse Buytenpark. Dit park staat bekend om haar prachtige MTB-parkoers. Daarna vervolgt de challenge zich door de Vlietstreek tot aan Leiden en weer terug door Wijk en Wouden richting Zoetermeer. De route is voor 95 % door natuur en afwisselend terrein. De nieuwe en frisse tocht heeft veel te bieden en daagt zowel de beginnende als de gevorderde fietser uit. Dankzij de zorgvuldig gemarkeerde route mis je niets van al het moois dat deze tocht te bieden heeft.

Lees meer over de veldtourtocht

test specialized mountainbikestest cannondale mountainbikes

Inschrijven

Om deel te nemen aan het mountainbike test event en/of de uitgezette veldtourtocht van 24km of 48km moet u zich aanmelden. U kunt voor €10,- een goed doel steunen en deelnemen aan het test event. Tevens krijgt een startbewijs voor de veldtourtocht van 10:00uur. U kunt na de veldtourtocht op een van uw favorite mountainbikes een gedegen testrit maken. U bent uiteraard niet verplicht de veldtourtocht te rijden maar wij bevelen deze goed uitgezette route aan! Omdat het test event en de veldtourtocht georganiseerd worden voor het goede doel, namelijk Stichting Leergeld en Kiwanis kunt u zich uitsluitend inschrijven via onderstaande link en doneert u het volledige bedrag van €10,- direct bij het goede doel! 

Inschrijven test event en Veldtourtocht 

REACTIES

Er zijn op dit moment nog geen klantreacties.

Reactie toevoegen