TACXperience Tour 2017

Geplaatst door Richard op 01-11-2017
  • TACXperience Tour 2017
  • TACXperience Tour 2017
  • TACXperience Tour 2017

Donderdagavond 23 november is van Herwerden Way to Bike tussen de 18:30 en 20:30 uur de standplaats van TACXperience Tour 2017. Het ideale moment om de lijn Smart trainers van TACX goed te ervaren en al uw vragen over indoor trainen te stellen.

Wat is er te doen?

U kan onder andere ervaren hoe stil en krachtig de TACX NEO Smart is. Kennis maken met Roadfeel, een unieke functie van de NEO Smart. 

Naast de NEO Smart zullen ook de FLUX Smart, Bushido Smart, Vortex Smart, en Satori Smart aanwezig zijn. Op deze manier kunt u goed ervaren wat de verschillen zijn tussen al deze Smart trainers en de perfecte manier om te bepalen welke trainer voor u het beste aansluit bij uw trainingsdoelstellingen. Naast de verschillende eigenschappen zult u ook kunnen ervaren wat de mogelijkheden zijn van de TACX Trainer PC software en de TACX trainer apps.

vink  Tacx Trainers testen vink Test uw stuurmans kunsten 
vink Word jij de WattMeister?  vink Recovery bier na afloop 
vink Echte italiaanse koffie  vink Vergeet uw fietsschoenen en pedalen niet!

Word jij de Wattmeister?
Omdat een beetje competitie nooit kwaad kan staat er ook een NEO smart klaar om te kijken welke dame en heer zich na deze avond de Wattmeister van Den Haag en omstreken mogen noemen. Verdien eeuwige roem of zorg dat je hoger eindigt dan je fietsmaten.

Neem je eigen pedalen, schoenen en mooiste wieleroutfit mee en laat je zien "watt" je waard bent. De winnaar gaat er met een leuke prijs vandoor!


Test uw stuurmanskunst
Bent u echt zo stuurvast als u zelf denkt? Wij dagen u uit. Kom en stap op de Tacx Antares Rollenbank en laat zien wat u kunt!

Wij staan met 2 man klaar om u op te vangen!


Proef echte italiaanse koffie
Naast alle TACX trainers zorgen wij ook voor een echte Baristo en de lekkerste koffie uit Den Haag e.o. De uitbaters van Espressimo uit Den Haag zetten vanavond hun beste beentje voor met de beste koffie.
 

Een goeie training sluit je af met een recovery bier!
Deze avond wordt er voor alle gasten naar believen een biertje getapt. Een ervaren barman trakteert u daarop. Lekker na het trappen of rondkijken en lest de dorst. 


Schrijf u in
Deelname is helemaal gratis, door u te registreren gaat u aan het eind van de avond naar huis met een leuke goodiebag. Inschrijven kan door op deze link te klikken

Kortom geen reden om niet te komen!


TACXperience Tour
Donderdagavond 23 November van 18:30 - 20:30 uur
van Herwerden Way to Bike, Laan van Nieuw Oosteinde 100, Voorburg
 


REACTIES

Er zijn op dit moment nog geen klantreacties.

Reactie toevoegen