Het is weer tijd voor de winterbeurt

Geplaatst door Richard op 28-11-2017
  • Het is weer tijd voor de winterbeurt

We hebben er weer een mooi wielerseizoen op zitten, het weer zat niet de hele zomer mee, maar we mogen voor Nederlandse begrippen zeker niet klagen. Gelukkig hebben we ook dit seizoen weer vele nieuwe wieler- en mountainbike enthousiasten mogen verwelkomen, die ons het vertrouwen hebben  gegeven voor hun sportieve feestje. We zagen starters voor een eerste fiets maar velen voor tweede en zelfs hun derde nieuwe bike.   

Het maakt niet uit of je nu een semi-prof, amateur of een beginner bent, Tom Dumoulin of Bauke Mollema heet, overal gaat er wel eens wat fout met de techniek als je het onderhoud laat vesloffen. Om te zorgen dat dit niet kan gebeuren hebben we voor het winterseizoen altijd de winterbeurt, maar wat houdt dit nu precies in? Dat is een goeie vraag!

Tijdens de winterbeurt gaat de fiets geheel uit elkaar, wordt alles gereinigd, gesmeerd, gepoetst, geïnspecteerd, gereviseerd, vertroeteld. U gaat naar een wellness center uw fiets komt naar ons toe.
Mochten er onderdelen vervangen moeten worden, wat zomaar zou kunnen na een heel seizoen op je grote vriend rondfietsend, dan ontvangt u hier eerst een offerte voor. Er worden nooit zonder toestemming zomaar onderdelen vervangen. Zo komt u nooit voor verassingen te staan.

De winterbeurt zelf heeft de volgende basistarieven :
Racefiets of sporthybride (met mechanische (schijf)remmen )  €99,=
Racefiets of sporthybride (met hydraulische  (schijf)remmen )  €125,=
Mountainbike  €125,=
Mountainbike (Full suspension)  €150,=
Electrische fiets (incl. motor uitbouwe en reinigen)  €175,=

De genoemde prijs is exclusief eventueel te vervangen onderdelen, die komen bovenop het basistarief van de beurt zelf!

Wacht niet te lang met het maken van een afspraak, want voor je het weet zitten we al weer volgeboekt met trouwe fietskameraden die er naar verlangen om weer met een bijna nieuwe fiets klaar te zijn voor het volgende seizoen.

We beginnen vanaf 1 November met het uitvoeren van de winterbeurt en dit loopt door tot, in ieder geval, eind Februari. Afhankelijk van het weer en de drukte naar aanloop van het nieuwe zomerseizoen kan het altijd zijn dat we deze periode iets verlengen.

Alle merken fietsen zijn welkom, of deze nu bij ons zijn aangeschaft of niet, want ook bij van Herwerden houden wij van wel eens een vreemde eend in de bijt ;-)!
Nog onderdelen die u had liggen, of niet bij ons heeft aangeschaft? Deze monteren wij tijdens winterbeurt graag en met dezelfde zorg op uw kostbare fiets.

Zo is er tijdens de winterbeurt voor ieder wat wils, maar mochten we toch iets niet genoemd hebben of wenst u een afwijkende onderhoudsbeurt, neem dan gerust contact op en dan komen we altijd tot een passende oplossing.

U kunt ons bereiken op 070 - 386 17 19 en kiest u hierbij dan de optie voor de werkplaats dan plannen wij samen met u een afspraak in.


Team werkplaats van Herwerden. 

REACTIES

Er zijn op dit moment nog geen klantreacties.

Reactie toevoegen