Van herwerden frames, altijd maatwerk

Van Herwerden frames lenen zich perfect voor maatwerk. Sterker nog; een van Herwerden frame is alleen nog maar maatwerk. Als optie is het mogelijk een aflopende bovenbuis de z.g.n. sloping bovenbuis te maken. Ook fietsers met rug, nek en schouderklachten kunnen wij voorzien van een racer met iets hogere voorzijde van het frame in combinatie met een licht aflopende bovenbuis. Op een subtiele wijze kunnen we op die manier een comfortzit aan de fietser geven en het ziet er zelfs modern uit. Ook kunnen wij voor u een aangepaste lengte bovenbuis en eventueel geometrie van het frame maken. Denk aan relatief kort bovenlijf en lange benen. Of andersom. Al het maatwerk is een standaard procedure zonder meerprijs. Geheel naar wens, of op ons advies, indien noodzakelijk.


 

Van Herwerden Stealth

Unieke eigenschappen

Van nature is staal al sterk en stijf, maar lichtgewicht staal is ronduit een niet te onderschatten concurrent van andere framematerialen van tegenwoordig. Het biedt nog steeds unieke rijeigenschappen, die niet in aluminium of carbon te vinden zijn. Stijfheid, zonder doods aan te voelen, demping van resonanties maar verre van slap. Altijd volledige controle over je fiets zelfs met 100 km per uur in de snelste afdaling. Ongelimiteerd maatwerk, en dan de levensduur…‘Niet voor niets bouwt het fameuze motormerk Ducati zijn frames van dezelfde staallegering als Duell!’ Ook alle van Herwerden maatframes worden bij Duell gebouwd.

OERSTERK EN ZEER COMFORTABEL

Staal, extreem sterk, taai, stug en stijf. Materiaaleigenschappen die zorgen voor een veilig, voorspelbaar, efficiënt, duurzaam en zeer comfortabel frame. Staal rijdt als niets anders.