Over Van Herwerden Way to Bike

Van Herwerden is een ruim 115-jarig familiebedrijf dat zich de laatste 35 jaar specialiseert in sportieve fietsen. Daaronder verstaan we racefietsen, mountainbikes en trekking & hybridefietsen. Onze specialiteit ligt voornamelijk op het gebied van de handgebouwde en naar maat aangemeten fietsen. Maar ook bieden wij een groot assortiment fabrieksfietsen in de segmenten race, atb-en hybride & trekkingfietsen.

Wij zijn uiteraard officieel dealer van alle grote fietsmerken. Deze fietsen worden eveneens op maat geleverd danwel aangepast. Voor ons is niets te veel! Vanuit de gehele randstad en zelfs ver daarbuiten weet men de weg naar ons te vinden. Dat klanten graag een stukje om willen rijden om naar Van Herwerden te komen wordt voornamelijk bewerkstelligd doordat wij iedere klant van persoonlijk advies voorzien en nog een ouderwets stuk vakwerk afleveren. Met minder nemen we geen genoegen. U toch ook niet?

Elke fiets die wij naar maat leveren wordt door ons op uw afmetingen afgestemd en afgesteld. Met behulp van een speciaal computerprogramma worden uw persoonlijke lichaamsmaten vertaald in een juiste framemaat en een juiste fietshouding. Tezamen met een professioneel advies dat wordt toegesneden op uw budget komen wij altijd tot een aantal aantrekkelijke opties.

Op afspraak geholpen worden behoort tot de mogelijkheden. Aangezien een persoonlijk advies al gauw een uurtje duurt, verdient het aanbeveling om daarvoor een afspraak te maken. Wij zorgen er dan voor dat u door onze beste specialisten geholpen wordt. Wij wensen u veel plezier met het bekijken van onze internetsite, heeft u vragen of wilt u een afspraak maken. Kijk alvast in de winkel met de onderstaande online winkel Tour... wij zien u natuurlijk liever in realife.