De Werkplaats van Van Herwerden

De werkplaats is één van de belangrijkste schakels binnen de onderneming Van Herwerden Way to Bike. Fietsen die verkocht worden op de verkoopvloer worden rijklaar gemaakt in de werkplaats.De werkplaats is bezet met drie zeer ervaren monteurs die al vele jaren de kunst voor het opbouwen en onderhouden van fietsen beheersen.

Naast het sleutelen aan de nieuwe fietsen houdt de werkplaats zich ook bezig met het onderhoud van gebruikte fietsen. De passie die onze drie monteurs hebben bij het sleutelen wordt met veel plezier overgedragen op de fiets. Met als gevolg dat u naar alle tevredenheid van uw fiets gebruik blijft maken. Zo zijn wij ook al ruim 50 jaar aangesloten bij de BOVAG en hebben onze occasions ook de vertrouwde 6-maands Bovag garantie. Ook alle reparaties worden onder volledige garantie en klanttevredenheid uitgevoerd. Dit geldt voor zowel race-, atb-, trekking- als sportieve hybridefietsen. Maatwerk staat hier dan ook hoog in het vaandel.

shox need love too

Wij zijn specialist in het onderhouden en repareren van uw verende voorvork en achterdemper. Wij beschikken over een professionele service afdeling en getraind personeel die gecertificeerd is om uw voorvork of demper van service te voorzien zonder dat dit van invloed is op uw garantie. Van jaarlijks onderhoud, tot complete revisie en persoonlijk afstellen (tunen) van uw voorvork en/of achterdemper, bent u bij ons aan het juiste adres.

Meer info kijk hier >>

Echt vakwerk, handgespaakte wielen.

Sinds het bestaan van Van Herwerden bouwen wij al wielen voor al onze vakantiefietsen, racefietsen en mountainbikes. In de loop der tijd zijn wij ons gaan specialiseren in de bouw van deze hoogwaardige handgespaakte wielen. De wielen zijn geschikt voor recreatief of professioneel gebruik. U kunt helemaal uw eigen wielset creeren terwijl er ook rekening gehouden wordt met het lichaamsgewicht, doeleinde en uw voorkeur voor materialen en merken.


Van Herwerden Wielersport BV Adres : Laan van Nieuw Oosteinde 100 Postcode : 2274EK Voorburg Tel: 070-3861719 Email: Werkplaats@vanherwerden.nl