Terug naar overzichtSpecialized DOLCE SPORT 2017

DOLCE SPORT 2017 Volledige grootte
Retailprice: € 899,00

Offerte aanvragen

€ 899,00

Specialized DOLCE SPORT 2017

De Dolce is gemaakt om jou naar nieuwe plekken te brengen - maar dan wel met zoveel mogelijk plezier. Met een geometrie die jou in alle comfort je grenzen laat ontdekken en uitgebalanceerd pakket aan componenten, is de Dolce de perfecte eerste stap om jouw nieuwe sport te gaan ontdekken. Het premium aluminium frame is ontworpen met een Women's Fitness Geometry en laat je comfortabel alle kilometers wegtrappen. Daarnaast vind je verschillende dames-specifieke componenten op de fiets, zoals ons Body Geometry Riva Sport Plus zadel. Voor de afmontage hebben we gekozen voor een Shimano Sora 9-speed aandrijving, soepel rollende Axis Sport Disc wielen en gripvaste Espoir Sport 25 mm banden.
  • Stevig en betrouwbaar A1 Premium Aluminium frame, voorzien van onze Women's Endurance Geometry. Deze geometrie verbetert de stabiliteit en de rijeigenschappen, waardoor je met meer vertrouwen kunt klimmen en dalen. Daarnaast zit je in een minder agressieve en meer natuurlijke, comfortabelere positie op de fiets.
  • Wendbare en snel reagerende FACT carbon voorvork met Zertz inserts om oneffenheden vanuit het asfalt weg te filteren.
  • De Shimano Sora 9-speed aandrijving is ontworpen met het oog op duurzaamheid en biedt een ruime range aan versnellingen.Racefiets opstapdagen, geheel grATIS

Opstapdagen

Van Herwerden Way to Bike doet u hierbij een geweldig aanbod! Verbeter uw vaardigheden op uw eigen bike. (uitsluitend voor van Herwerden klanten) Onder leiding van onze instructeur kunt u gratis aan een twee uur durende kennismakingrit deelnemen op uw eigen nieuwe racefiets.

Wielrennen neemt de laatste tijd sterk in populariteit toe en wordt beoefend door zowel vrouwen als mannen. En iedereen raakt enthousiast! Stap op de juiste manier op en haal meer uit uw fiets(plezier)

In een ontspannen en gezellige sfeer leert u enkele technieken van het racen. De rit is vooral bedoeld om kennis te maken met en/of ervaring op te doen met het rijden op een racefiets. Daarnaast is het onze missie om u het plezier te kunnen laten ervaren om te rijden op een geweldige racefiets.

De opstapdagen worden in groepsverband gegeven. Van Herwerden Way to Bike biedt u deze mogelijkheid geheel kosteloos aan. Dus waarom zou u langer wachten? Als u hier gebruik van wilt maken bekijk dan onze algemene agenda en neem dan contact op met Remko van Gils: rvgopleidingen@me.com 

Agenda 2017
Woensdag 26 juli (vertrek 19:30 uur Snowworld hoofdingang)
Zaterdag 29 juli

Woensdag 2 augustus (vertrek 19:30 uur Snowworld hoofdingang)
Zaterdag 5 augustus

Er zal worden gestart om 09.30 uur voor onze winkel tenzij anders aangegeven, op zaterdag is onze winkel al geopend vanaf 9:00 uur.