Terug naar overzichtStevens Mountainbike Mobster

Mountainbike Mobster Volledige grootte
€ 1.399,00

Offerte aanvragen

€ 899,00

overal overheen

Dikke banden, stevig frame en bom vol fun. Een volwaardige mountainbike waar geen terrein te gek voor is.

Ex Test Bike met volwaardige garantie

Maak gratis kennis met mountainbiken

Van Herwerden Way to Bike doet u hierbij een geweldig aanbod! Maak gratis kennis met mountainbiken of verbeter uw vaardigheden op uw eigen bike. (uitsluitend voor van Herwerden klanten) Onder leiding van onze instructeur kunt u gratis aan een twee uur durende kennismakingrit deelnemen op onze Specialized mountainbikes. Mountainbiken neemt de laatste tijd sterk in populariteit toe en wordt beoefend door zowel vrouwen als mannen. En iedereen raakt enthousiast!.

In een ontspannen en gezellige sfeer leert u enkele technieken van het mountainbiken. De rit is vooral bedoeld om kennis te maken met en/of ervaring op te doen met het rijden op een mountainbike.  Daarnaast is het onze missie om u het plezier te kunnen laten ervaren om – ongeacht de weersomstandigheden - te rijden op een geweldige mountainbike. Deze testritten vinden plaats op het mountainbike parcours Buytenpark te Zoetermeer en worden in groepsverband gegeven. Van Herwerden Way to Bike biedt u deze mogelijkheid geheel kosteloos aan. Dus waarom zou u langer wachten? Meldt u aan en maak gebruik van het aanbod om zelf te ervaren hoe leuk het is om door terrein te rijden met een echte mountainbike.

Kosten? Kennismakingsrit is gratis en het gebruik van een Specialized testbike en begeleiding is gratis. Voorwaarde is dat u reeds een fiets heeft gekocht bij van Herwerden, zo kunt u bijvoorbeeld een racefiets hebben gekocht en toch eens een mountainbike willen proberen. Indien u na de eerste gratis kennismakingsrit enthousiast bent geworden en nog een keer wilt mountainbiken is het in dat geval mogelijk een mountainbike te huren. 

Als u hier gebruik van wilt maken, neem dan  contact op met ons: Info@vanherwerden.nl of Remko van Gils: rvgopleidingen@me.com 


Agenda najaar 2017 HERWERDEN Mountainbiken - Opstap en CLINIC lessen/ trainingen

Zaterdag 07 oktober 2017 locatie Zoetermeer
Zaterdag 14 oktober 2017 locatie Zoetermeer
Zaterdag 21 oktober 2017 locatie Zoetermeer
Zaterdag 28 oktober 2017 locatie Zoetermeer
Zondag 05 november 2017 locatie Zoetermeer
Zondag 12 november 2017 locatie Zeist Buitenrit
Zaterdag 25 november 2017 locatie Zoetermeer
Zondag 03 december 2017 locatie Zoetermeer 

Zoetermeer; verzamelen MTB parcours Zoetermeer
Zeist; Restaurant Jagershuis te Zeist