Terug naar overzichtSpecialized ROCKHOPPER PRO 29 2017

ROCKHOPPER PRO 29 2017 Volledige grootte
Retailprice: € 1.299,00

Offerte aanvragen

€ 1.299,00

SPECIALIZED ROCKHOPPER PRO 29 2017

Rijd jij graag voorop tijdens het mountainbiken? Met de Rockhopper Pro 29 blijf je de rest voor. De Rockhopper is gebouwd om zo licht, stevig en veelzijdig mogelijk te zijn. Onze Trail 29 Geometry zorgt er met een laag bottom bracket, ruime bovenbuis en korte achterbrug voor dat je comfortabel en vol controle over ruw terrein kunt rijden, terwijl het lichtgewicht aluminium frame en de duurzame, prestatiegerichte componenten ervoor zorgen dat je met ongekende snelheid kunt klimmen.

  • Het frame is opgebouwd uit lichtgewicht A1 SL Premium Aluminium om een duurzaam en comfortabel platform te combineren, voorzien van onze bekroonde Trail 29 Geometry. Dit maakt samen een fiets die zeer veelzijdig is en met hetzelfde gemak klimt als daalt.

  • De RockShox 30 Gold voorvork biedt 80/100 mm aan soepele, maatspecifieke veerweg om zelfs de ruwste trails glad te strijken.

  • Het Shimano Deore XT achterderailleur biedt betrouwbare en nauwkeurige schakelprestaties.

Maak gratis kennis met mountainbiken

Van Herwerden Way to Bike doet u hierbij een geweldig aanbod! Maak gratis kennis met mountainbiken of verbeter uw vaardigheden op uw eigen bike. (uitsluitend voor van Herwerden klanten) Onder leiding van onze instructeur kunt u gratis aan een twee uur durende kennismakingrit deelnemen op onze Specialized mountainbikes. Mountainbiken neemt de laatste tijd sterk in populariteit toe en wordt beoefend door zowel vrouwen als mannen. En iedereen raakt enthousiast!.

In een ontspannen en gezellige sfeer leert u enkele technieken van het mountainbiken. De rit is vooral bedoeld om kennis te maken met en/of ervaring op te doen met het rijden op een mountainbike.  Daarnaast is het onze missie om u het plezier te kunnen laten ervaren om – ongeacht de weersomstandigheden - te rijden op een geweldige mountainbike. Deze testritten vinden plaats op het mountainbike parcours Buytenpark te Zoetermeer en worden in groepsverband gegeven. Van Herwerden Way to Bike biedt u deze mogelijkheid geheel kosteloos aan. Dus waarom zou u langer wachten? Meldt u aan en maak gebruik van het aanbod om zelf te ervaren hoe leuk het is om door terrein te rijden met een echte mountainbike.

Kosten? Kennismakingsrit is gratis en het gebruik van een Specialized testbike en begeleiding is gratis. Voorwaarde is dat u reeds een fiets heeft gekocht bij van Herwerden, zo kunt u bijvoorbeeld een racefiets hebben gekocht en toch eens een mountainbike willen proberen. Indien u na de eerste gratis kennismakingsrit enthousiast bent geworden en nog een keer wilt mountainbiken is het in dat geval mogelijk een mountainbike te huren. 

Als u hier gebruik van wilt maken, neem dan  contact op met ons: Info@vanherwerden.nl of Remko van Gils: rvgopleidingen@me.com 


Agenda najaar 2017 HERWERDEN Mountainbiken - Opstap en CLINIC lessen/ trainingen

Zaterdag 07 oktober 2017 locatie Zoetermeer
Zaterdag 14 oktober 2017 locatie Zoetermeer
Zaterdag 21 oktober 2017 locatie Zoetermeer
Zaterdag 28 oktober 2017 locatie Zoetermeer
Zondag 05 november 2017 locatie Zoetermeer
Zondag 12 november 2017 locatie Zeist Buitenrit
Zaterdag 25 november 2017 locatie Zoetermeer
Zondag 03 december 2017 locatie Zoetermeer 

Zoetermeer; verzamelen MTB parcours Zoetermeer
Zeist; Restaurant Jagershuis te Zeist