Terug naar overzichtTacx i-Genius Multiplayer Smart

Retailprice: € 1.329,00
€ 1.099,00

€ 795,00

Tacx i-Genius Multiplayer Smart

Heeft u hulp nodig bij de installatie of het koppelen van uw trainer? geen probleem ons team staat voor u klaar. Om u altijd goed te kunnen helpen ook na uw aanschaf zijn wij een Tacx Stardealer met eigen serviceafdeling, zo kunnen we binnen 3 dagen garanties en reparaties afhandelen en gratis naar u versturen.

Evenals de Genius Smart werkt de i-Genius Multiplayer Smart met de meest geavanceerde rem en software, die prestaties analyseert en fietsparcoursen van wedstrijden nauwkeurig simuleert. De draadloze motorrem zet de eigenschappen van het terrein op zeer realistische wijze om in weerstand op de fiets. De route die je rijdt, wordt weergegeven op het scherm. 
De motorrem kan een vermogen tot 1500 W uitoefenen op je achterwiel en drijft aan in afdalingen. De simulatie van de hellingshoek is realistisch tot 20%, voor een afdaling is dit 5%. De i-Genius Multiplayer wordt geleverd met de Upgrade Smart om te koppelen met een Windows PC en te trainen met de Tacx Trainer software 4, Advanced, een BlackTrack om vrij te sturen in de TTS en een Multiplayer licentie voor 1 jaar.
De i-Genius Multiplayer Smart communiceert via ANT+ en Bluetooth Smart zodat je gemakkelijk traint met je smartphone of tablet.  Het uitlezen van je prestatiegegevens is mogelijk op verschillende devices tegelijkertijd; zoals op je smartphone en fietscomputer of sporthorloge. 
Op het moment dat de i-Genius Multiplayer Smart niet aan een smartphone, tablet of computer is gekoppeld dan gedraagt deze zich als een fluid trainer, dus progressief: hoe hoger je snelheid, hoe hoger de weerstand. Het is dus mogelijk om deze trainer “stand-alone” te gebruiken.

  • Software Tacx apps en TTS 4, Advanced & software van derden

  • Bediening Automatisch

  • Remtype Motor

  • Realistische hellingshoek 20% 1

  • Simulatie afdaling Tot -5%

  • Max remvermogen (10 sec.) 1500 Watt

  • Vermogen sprint (1 min.)  1200 Watt

  • Massatraagheid 125 kg 2

De motorrem is de meest geavanceerde rem die zorgt voor het meest realistische fietsgevoel. De remkracht wordt dynamisch geregeld. Dit houdt in dat de weerstand voortdurend wordt berekend en bijgesteld om natuurlijk weggedrag te simuleren, óók in afdalingen.
Bij het berekenen van de remweerstand worden alle natuurkundige formules waarmee een wielrenner op de weg te maken krijgt, toegepast om tot een natuurgetrouwe situatie te komen. Luchtweerstand, rolweerstand, stijgingspercentage, gewicht, luchtdruk, windsnelheid, temperatuur, hoogte, massatraagheid en remeigenschappen spelen allemaal een rol en worden honderden keren per seconde opnieuw berekend om een realistisch gevoel te bereiken.
De remkracht wordt dynamisch geregeld door een virtueel vliegwiel. Dit houdt in dat de weerstand voortdurend wordt berekend en bijgesteld om natuurlijk weggedrag te simuleren. Waar andere trainers een fysiek vliegwiel bevatten om over het dode punt heen komen, voorspelt de i-Genius Multiplayer Smart aan hand van berekeningen de fietsbeweging en simuleert zo een vliegwiel. De Genius heeft zelfs een aandrijving voor afdalingen. Het wiel blijft vanzelf draaien, net als in het echt hoef je niet te trappen. Het virtuele vliegwiel veroorzaakt een variabel inertia-effect waardoor de fietsbeweging van iedere renner met een bepaald gewicht (tot 125kg) natuurgetrouw gesimuleerd kan worden. 
LED lampjes
De motorrem is voorzien van LED lampjes, die bewegen op het ritme van je cadans. Lever je meer vermogen, dan lichten de rode lampjes sterker op. Fiets je met een laag vermogen, dan zijn de groene lampjes beter zichtbaar. De i-Genius Multiplayer heeft alleen netspanning nodig, verder is de trainer draadloos.

Cadans
De i-Genius Multiplayer werkt zonder cadanssensor. De cadans wordt afgeleid uit de variatie in kracht die op de pedalen wordt gezet en geregistreerd door zeer nauwkeurige elektronische sensoren. 

TACX TEST RIDE..

Tacx Trainers, een klasseapparaat van Nederlandse bodem met vele toepassingsmogelijkheden. Van Herwerden is geautoriseerd Tacx Star Dealer. Dat wordt je niet zomaar. Star Dealers worden zeer nauwkeurig geselecteerd door de Tacx fabriek zelf. Een Tacx hometrainer is de perfecte manier om kracht en conditie te verbeteren. Ook bij slecht weer of in de winter biedt ‘de Tacx’ uitkomst binnenshuis. Tacx maakt al decennialang vooruitstrevende producten van hoge kwaliteit op Nederlandse bodem.

De virtuele trainers en de bijbehorende softwareprogramma’s en wielerfilms zijn uniek in hun soort en zorgen voor onbegrensd entertainment in virtuele werelden op uw eigen fiets. Een Tacx Smart trainer kun je koppelen via ANT+ of Bluetooth® Smart aan je smartphone, tablet of computer om gebruik te maken van onze van software en apps of die van anderen. Ook kun je trainers stand-alone gebruiken, zonder de trainer aan een device te koppelen. Je kunt dus zelf kiezen welke software je wilt gebruiken voor je indoor fietstraining. 

Bij van Herwerden staat testen voor uw aanschaf hoog, u kunt bij ons niet alleen mountainbikes, racefietsen of vakantiefietsen uitgebreid test rijden, u kunt ook gewoon uw Tacx Trainer testen. U kunt uitgebreid de Tacx Neo of andere Tacx Smart trainers proberen via de pc software of smart apps. Het is geen probleem om bij ons dieper op de software en trainingen in te gaan en we kunnen u direct laten zien hoe u eenvoudig u uw trainingen opzet.

Heeft u hulp nodig bij de installatie of het koppelen van uw trainer? geen probleem ons team staat voor u klaar. Om u altijd goed te kunnen helpen ook na uw aanschaf zijn wij een Tacx Stardealer met eigen serviceafdeling, zo kunnen we binnen 3 dagen garanties en reparaties afhandelen en gratis naar u versturen.

Voor Tacx Trainers bent u bij Van Herwerden aan het goede adres! 

3 vergelijkbare producten