FIETS KOPEN IN LOCKDOWN?

Ondanks dat onze fysieke winkel gesloten is kunnen wij u op afstand prima van dienst zijn.

18 Banner Saddles

U heeft een fiets besteld voor de lockdown, wat nu?

Heeft u een fiets besteld en nog geen bericht? U krijgt altijd een sms-bericht zodra deze klaar staat. U heeft een fiets besteld voor de lockdown en bericht gehad dat deze klaar staat en die wilt u afhalen. Afhalen dat kan niet. Wij kunnen wel de fiets bezorgen. U kunt via onderstaand contactformulier aangeven dat u de fiets wilt laten bezorgen. Daarna nemen we contact met u op. We komen de fiets bij u thuis afleveren. Vooraf krijgt u de factuur gemaild zodat u die na controle, kunt betalen.

U wilt een fiets kopen

Een fiets kan je online kopen en betalen. Maar wij houden ons onverkort aan het geven van professioneel advies en zorgen ervoor dat we uitsluitend klanttevredenheid nastreven en niets anders. Dus geen verkeerde maat of fietshouding. Wij kunnen u helpen met advies op afstand via video of per telefoon. Vul onderstaand contactformulier in en geef aan dat u een fiets wilt kopen. Wij nemen contact met u op voor een adviserend gesprek. Mocht u besluiten tot koop over te gaan dan bezorgen wij de fiets bij u thuis, geheel rijklaar en alles afgesteld en alle eventuele accessoires gemonteerd. Wij kunnen aan huis de zadelhoogte instellen.

Neem contact met ons op

U kunt ons ook tijdens onze reguliere openingstijden telefonisch via 070-3861719 en via de mailaccounts [email protected] en [email protected] bereiken voor alle mogelijke vragen, opdrachten en service. Maar maak bij voorkeur gebruik van onderstaand contactformulier.

Velden met een * zijn verplicht