Fiets onderhoud tijdens lockdown

Ondanks de lockdown en sluiting van onze showroom blijft onze werkplaats open. Uiteraard kunnen wij u op afstand prima van dienst zijn. Met onze haal en brengservice houden we u op de fiets.

18 Banner Saddles

Uw fiets staat bij ons ter reparatie wat nu?

U krijgt altijd een sms-bericht of e-mail wanneer deze gereed is. Daarna nemen we contact met u op over hoe u weer in het bezit komt van uw fiets (of wiel). U kunt gebruik maken van onze haal en breng service maar hier zitten in de meeste gevallen kosten aan verbonden als het gaat om reparatie en onderhoud.

U wilt uw fiets aanbieden ter reparatie of onderhoud

Dat kan. U kunt via onderstaand contactformulier een aanvraag voor onderhoud insturen. U kunt gebruik maken van onze haal en breng service maar hier zitten in de meeste gevallen kosten aan verbonden als het gaat om reparatie en onderhoud.

Neem contact met ons op

U kunt ons ook tijdens onze reguliere openingstijden telefonisch via 070-3861719 en via de mailaccounts info@vanherwerden.nl en werkplaats@vanherwerden.nl bereiken voor alle mogelijke vragen, opdrachten en service. Maar maak bij voorkeur gebruik van onderstaand contact formulier.