S-Works Prevail 3 & Evade 3

De nieuwe Specialized Evade 3 & Prevail 3 is uit! Lichter, meer aero en koeler dan ooit tevoren.

Abc3d5d6 f311 48f5 a59a 911584d18d26

We zijn verheugd om het volgende hoofdstuk van innovatie voor onze top racehelmen met u te delen. Het basisprincipe richt zich op de behoefte van de rijder met technisch geavanceerde producten die prestatievoordelen bieden. Wedstrijdrijders, maar zeker ook de algemene rijders hebben, afhankelijk van de omstandigheden, verschillende helmvoordelen nodig voor verschillende fasen.

Specialized Evade 3

De meest aerodynamische weghelm ademt nu 10% beter. De meest aerodynamische helm in het peloton ademt nu beter. De S-Works Evade 3 is van binnenuit opnieuw ontworpen om beter te koelen, waardoor hij de snelste keuze is voor meer etappes.

Door middel van uitgebreide Computational Fluid Dynamics en Win Tunnel tests, hebben we een achterste "diffuser" gemaakt die helpt de luchtweerstand te minimaliseren en de ventilatie te verbeteren. De diffuser optimaliseert de aerodynamische prestaties door de lucht gemakkelijker te laten ontsnappen en verbetert de ventilatie door 10% meer lucht door de helm te zuigen bij een bepaalde snelheid.

Evade 3 Banner

Specialized Prevail 3

De beste geventileerde helm die we ooit hebben gemaakt. De S-Works Prevail 3 helm is perfect voor rijders die waarde hechten aan het comfort en de thermoregulatie voordelen die superieure ventilatie levert. Het is de ultieme all-round helm die uitblinkt in warme omstandigheden, zware beklimmingen en bergachtige etappes.

Met een nooit eindigende zoektocht om de grenzen van ventilatie te verleggen, hebben we luchtblokkerende schuim "bruggen" uit het midden verwijderd. Deze zorgen ervoor dat het oppervlak van ventilatie met 24,5% wordt vergroot in vergelijking met de S-Works Prevail II Vent helm. De gloednieuwe S-Works Prevail 3 heeft het grootste ventilatieoppervlak van alle helmen die we ooit hebben gemaakt.

Nog veiliger!

Wanneer er impact op de helm komt, is het zijn taak om de energie van de impact af te voeren. De conventionele benadering van helmontwerp is dat meer schuim (EPS) een betere energiehuishouding betekent. Wij hebben het boek over het ontwerpen van fietshelmen herschreven door meer te innoveren dan alleen met schuim. Geweven aramide "kabels" lopen door de helm en zijn verankerd aan carbon zijpanelen. Bij een impact werkt de AirCage-technologie als een ophangbrug en deze is ontworpen om gelokaliseerde krachten door de helm te verdelen.

Specialized Prevail