Passie voor fietsen

Onze specialisten voor vakwerk

Werkplaats Web

Shox need love too 

Wij zijn specialist in het onderhouden en repareren van uw verende voorvork en achterdemper. Wij beschikken over een professionele service afdeling en getraind personeel die gecertificeerd is om uw voorvork of demper van service te voorzien zonder dat dit van invloed is op uw garantie. Van jaarlijks onderhoud, tot complete revisie en persoonlijk afstellen (tunen) van uw voorvork en/of achterdemper bent u bij ons aan het juiste adres. Wij werken uitsluitend met originele onderdelen om de optimale werking van uw vork te kunnen garanderen. Wij hebben alle onderdelen in voorraad en volgen alle trainingen. Vakwerk is uiteindelijk goedkoper !

Specialist in wielbouwen

Het maken van wielen behoort al vanaf het jaar 1898 tot onze specialiteit. Eigenhandig de spaken rijgen en op spanning brengen is één van de leukste bezigheden voor de monteurs. Je ziet letterlijk iets moois ontstaan. Van een richtingloze hoepel tot een snoei strak gespannen en oersterk wiel. Bijna niet kapot te krijgen zijn ze. Het grote voordeel van een handgemaakt wiel is dat alle componenten van het wiel zelf gekozen kunnen worden. Van naaf tot velg en spaak. Daarbij kan in een later stadium ieder component los vervangen worden. Je kunt er dus veel langer mee doen dan een fabriekswiel. De keus is u. Hierbij kunnen wij u met raad en daad bijstaan.

Vragen?

Wanneer u vragen heeft over het aanbieden van uw fiets of vork of overige werkplaats gerelateerde vragen, neem gerust contact op.