Cursus basis onderhoud

Ooit tijdens je Gran Fondo gestrand langs de kant van de weg met een lekke band? Tijdens een val met je mountainbike je derailleur verbogen of onderweg op je wereldreis één van de schakelkabels van je Rohloff gebroken? Pech onderweg is altijd vervelend, maar met de juiste basis kennis ben je zo weer op pad.

Bandjewissselen

Schrijf u in voor de cursus

Wij organiseren in 2020 weer de Basis onderhoud cursus voor de Race, mountainbike en vakantiefietser. Een avond waarin wij de basis vaardigheden behandelen en uitleggen om o.a; Snel en effectief een bandje te verwisselen, Schakelproblemen op te lossen, alle handige tips en tricks om veel voorkomende probleempjes onderweg snel te verhelpen. Aan het einde van de avond kunt u zonder probleem de meest voorkomende pech onderweg situaties oplossen. Daarnaast leert u door preventief onderhoud deze problemen voor een groot deel te voorkomen.

Hoe, waar en wanneer?

De cursus avond vangt aan bij een minimum van 5 personen en een maximum van 10 personen. De kosten voor de cursus avond bedragen € 20,- per persoon en een ticket kun je per datum online kopen. Uw ticket is actief indien u deze ook heeft betaald. De aanvang voor de cursus is om 18:30 uur en zal duren tot ongeveer 21:30 uur. U hoeft geen eigen fiets mee te nemen en het is bij ons in de winkel aan de laan van nieuw Oosteinde100 2274EK in Voorburg.

  • 1