GRAVEL TRAVEL

4 dagen in de Belgische Ardennen tussen Luik en Bastogne met ervaren BikePacker; Hera van Willick

Herabikepackheader 910628Cf

Hera van Willick is een zeer ervaren wereldreizigster die ook het Bikepacken met grote regelmaat in de prachtige natuur overal in Europa in de praktijk brengt. Haar enorme ervaring zet zij graag in om met een klein aantal deelnemers (10 max.) op pad te gaan in de Belgische Ardennen. Lichtgewicht Bike Packen is een nieuwe snelgroeiende trend en hartstikke leuk en laat zien dat minimalisme een verademing kan zijn. Lekker fietsen en slapen in de natuur.

Voor wie geschikt

fietsers die willen ontdekken wat Bikepacking is en fietsers die het leuk vinden dit samen met anderen te doen. Avontuurlijk ingesteld. Redelijke fietsconditie is vereist. Het gaat niet om de prestatie maar om het avontuur. Uitrusting: Gravel/tourbike met minimaal 38mm banden. Bikepackingtassen, tentje, slaapmatje, slaapzak, kookspullen en persoonlijke spullen om 4 dagen op pad te gaan in de natuur.

Wanneer: van 2 t/m 5 juli.

Kosten: € 129 ex. drank en eten, overnachting/camping en lokale kosten. Boodschappen doen we onderweg en de overnachtingen zijn zoveel mogelijk op wildkampeerterreinen i.p.v. campings. Programma: donderdag 2 juli aankomst/ontvangst 12.00 bij een nader te bepalen plek in de Ardennen. Fiets preparen en op pad. vrijdag 3 juli en zaterdag 4 juli “gravelbiken” in de natuur. zondag 5 juli gravelbiken tot ca.15.00 uur en terug naar het aankomstpunt zodat iedereen tegen de avond weer thuis is..

www.heravanwillick.nl

Vragen of inschrijvingen