Santos fabriek tour

Tijdens deze avondvullende ervaring opent Robert Rutgrink, oprichter en mede-eigenaar van Santosbikes alle deuren voor al onze Santos rijders in het hart van de plek waar uw Santos is gebouwd.

Santosfabriek

Santos fabriekstour en een presentatie van een fietsreiziger.

Tijdens deze avondvullende ervaring opent Robert Rutgrink, oprichter en mede-eigenaar van Santosbikes alle deuren voor al onze Santos rijders in het hart van de plek waar uw Santos is gebouwd. De avond bestaat uit een fabriekstour en een prachtig fietsreisverhaal. Deze tour geeft inzicht in de mensen achter het merk Santos en o.a. zal de ongelooflijke drang naar innovatie u verbazen.

Interessant verhaal

Aan het eind van tour is er koffie, thee en iets lekkers erbij. Daarna is er een interessante gastspreker die ervaringen van één van zijn/haar indrukwekkendste fietsreizen presenteert in woord en beeld. De avond is ca. 22.00 uur afgelopen. De toegang is gratis voor onze Santos klanten. Anderszins is de toegang € 15. Er is een maximum en een minimum dus schrijf z.s.m. in

Donderdagavond 9 april Locatie: Santos – Schillingweg 41 – 2153PL- Nieuw Vennep Ontvangst gasten: vanaf 18.30 uur met Koffie, thee en/of drankje Aanvang fabriekstour: 19.00 uur Einde fabriekstour: 20.00 uur Aanvang gastspreker: 20.30 Eind en afronding: 22.00 uur.