Mountainbiken voor starters

Wij bieden voor onze klanten de mogelijkheid gratis deel te nemen aan opstap/opfris mountainbike cursus om meer uit jezelf en je mountainbike te halen.

Chisel Mood

Leer de basis techniek van het mountainbiken

Wij bieden onze klanten gratis* een opstap/opfris cursus mountainbiken aan. Haal zo, meer uit jezelf en je fiets! Ook als je geen fiets bij ons gekocht hebt, ben je van harte welkom. De cursus kost dan € 17,50. De cursus wordt gegeven door onze vaste en gediplomeerde trainer Remko van Gils. Op je eigen fiets worden de handige kneepjes van het veilig rijden geleerd op het mountainbike-parcours in Zoetermeer. Tijdig schakelen, veilig remmen, evenwicht en controle en algemene veiligheid komen aan bod.

Hoe, waar en wanneer

De mountainbike cursus is voor iedereen met een mountainbike. De cursus is gratis* als je afgelopen 2 jaar een mountainbike hebt gekocht bij ons en anders €17.50 per deelnemer. De cursus bestaat uit 1 sessie van ca. 2 uur. Tijdens de cursus is het verplicht een helm te dragen. Wij fietsen op het parcours Zoetermeer, bij Snowworld. Lijkt het je leuk, schrijf dan direct in via onderstaand formulier.

Schrijf direct in