Mountainbiken voor starters

Wij bieden voor onze klanten de mogelijkheid deel te nemen aan opstap mountainbike cursussen om meer uit jezelf en je mountainbike te halen.

Chisel Mood

Leer de basis techniek van het mountainbiken

Wij bieden een 4-tal cursussen aan om meer uit jezelf en je mountainbike te halen. De cursus wordt gegeven door onze vaste en gediplomeerd trainer Remko van Gils. Op uw eigen fiets wordt u de handige kneepjes van het veilig rijden geleerd op het mountainbike-parcours in Zoetermeer. Tijdig schakelen, veilig remmen, evenwicht en controle en algemene veiligheid komen aan bod. De cursus kost voor 4 dagen 37.50 euro, maar heeft u bij ons de fiets gekocht dan kunt u voor 20,00 euro deelnemen aan de 4 cursusdagen.

Hoe, waar en wanneer

De mountainbike cursus is voor iedereen. U schrijft zich in via deze link wanneer u wilt deelnemen aan de cursus en u heeft uw mountainbike niet bij ons gekocht. Heeft u wel uw mountainbike bij ons gekocht? Stuur dan een mail aan ons voor deelname. U mag dan tegen gereduceerd tarief deelnemen. Mail ons direct Tijdens de cursus is het verplicht een helm te dragen. Wij fietsen op het parcours Zoetermeer, bij Snowworld en starten om 09:30

Cursusdagen : zondag 2 oktober 2022 zondag 9 oktober 2022 zondag 16 oktober 2022 zondag 23 oktober 2022