Alles over Tacx

Wilt u meer weten over binnen trainen op uw eigen fiets, smart trainers in het algemeen en de verschillende soorten software? Kom dan naar onze informatie avond.

Tacx Neo 2T Smart Fietstrainer

Welke trainer past bij mij?

Voor de meest interactieve en meeslepende indoor fietservaring heeft Tacx een breed assortiment aan Smart trainers ontwikkeld. Deze trainers koppel je draadloos aan de populairste training-apps zoals Zwift, TrainerRoad en de Tacx software. Tijdens de informatieavond worden alle modellen besproken en krijgt u een goed beeld van alle verschillen.

Je hoeft alleen maar te fietsen

Met de automatisch bestuurde weerstand passen de fietstrainer het vermogen automatisch aan volgens de input van de gekozen workout, GPS-rit, Film of berg, virtuele wereld in Zwift en overige software die de trainer kan aansturen. Alle Tacx Smart trainers meten je snelheid, vermogen en cadans, deze gegevens worden getoond de app of overige software.

Waar en wanneer

Voor wie bestemd: degene die nog geen Tacx trainer hebben leggen we de verschillen uit en ook de functies en toepassingen van de software en externe apps zoals Strava en Zwift en wat het voor je kan betekenen. Aanvang van de avond 19.00 uur in onze winkel aan de Laan van Nieuw Oosteinde 100 in Voorburg. Duur ca. 2 uur waarbij onze Tacx specialisten uitleg geven over de mogelijkheden. Er zijn geen kosten aan verbonden, de avond wordt gratis aangeboden.

Komt u ook 5 november?

Schrijf u in middels onderstaand contact formulier.