Wij helpen mee het virus in te dammen. U toch ook ?

Zeer gewaardeerde klant, Om zoveel mogelijk gehoor te geven aan de dringende oproep van de overheid hebben wij per direct de volgende besluiten genomen: Wij blijven geopend, maar de personele bezetting in winkel en werkplaats is lager. Dit kan wachttijden tot gevolg geven. Wij zijn goed bereikbaar op afstand op zo veel mogelijk manieren. U kunt ons bellen, mailen of via whatsapp een bericht sturen.

Neem contact met ons op!

Whatsapp: 0644715985 Telefoon: 070-3861719 algemene email: [email protected], [email protected], [email protected], [email protected], [email protected], [email protected], [email protected], [email protected]

Aangepaste werkwijze

  • Ons personeel heeft de instructie om zich strikt aan minimaal 1,5 meter afstand te houden. Werkt u hieraan alstublieft mee.
  • Ieder fysiek contact, zoals b.v. bij fietsmetingen nodig is, wordt voorlopig uitgesteld.
  • De verkoop van kleding zal zich alleen nog beperken tot advies en zelfbediening. Het(uitgebreid) passen van schoenen en helmen en andere kledingstukken is niet meer wenselijk.
  • De werkplaats: functioneert zoveel mogelijk normaal maar er zijn ook daar maatregelen genomen om de onderlinge afstand tussen klanten en medewerkers zo groot mogelijk te houden.
  • De winkel: alle balies zullen voor een gelimiteerd gedeelte te benaderen zijn en dan slechts alleen voor het afrekenen en bij voorkeur met PIN.
  • Hygiëne: wij doen er alles aan om de hygiëne is ons bedrijf verder te maximaliseren.
  • De koopavond vervalt.

Gratis verstuurd en haal en breng service

Wij vragen u zoveel mogelijk via e-mail of telefoon contact met ons te hebben voor het beantwoorden van uw vragen i.p.v. daarvoor naar onze winkel te komen. Dit kan wachttijden tot gevolg geven, maar u krijgt altijd antwoord.

Fietsen, onderdelen en kleding kunnen wij desgewenst naar u opsturen. Zonder kosten. Neem voor advies daaromtrent contact op. Wilt u gebruik maken van onze haal en brengservice voor uw reparaties of nieuwe fiets wij horen het graag en het kost u niets.

Uw medewerking wordt zeer gewaardeerd Team van Herwerden