Wij helpen mee het virus in te dammen. U toch ook ?

Zeer gewaardeerde klant, om zoveel mogelijk gehoor te geven aan de dringende oproep van de overheid hebben wij per direct de volgende besluiten genomen: Wij blijven geopend, maar de personele bezetting in winkel en werkplaats is lager. Dit kan wachttijden tot gevolg geven. Wij zijn goed bereikbaar op afstand op zo veel mogelijk manieren. U kunt ons bellen of mailen

Aangepaste openingstijden en personal shopping

De afgelopen weken hebben we leren omgaan met de instructies van de overheid en ons klantbezoek. Ook de toegenomen druk op onze medewerkers nemen we daarmee in acht. Dit heeft ons doen besluiten als volgt:

De winkel is open vanaf 12.00 uur. Advies, aankoop en afleveren nieuwe fietsen tussen 10.00 en 12.00 uur via personal shopping en dan uitsluitend op afspraak. Na 12.00 kan ook maar geen personal shopping.

Openingstijden Winkel en Werkplaats

Winkel en Kledingafdeling: Dinsdag t/m vrijdag van 12.00 tot 18.00 uur. Zaterdags van 9.00 tot 17.00 uur.

Werkplaats: Dinsdag t/m vrijdag van 9.00 tot 18.00 uur. Zaterdags tot 17.00 uur.

Maandag: gesloten, koopavond is vervallen.

Wij verzoeken u vriendelijk doch dringend aan het onderstaande mee te werken:

1. Kom uitsluitend als u zich fit en gezond voelt.

2. Kom alleen en kom gericht.

3. Voor overige producten en accessoires kunt u via de werkplaats vanaf 10.00 uur toegang nemen. Vanuit daar zal u verder worden geholpen. U kunt dan niet boven in de winkel blijven, het is bedoeld voor een “snelle boodschap”.

4. De kledingafdeling beperkt zich zoveel mogelijk tot zelfbediening. Het kunnen passen van schoenen, handschoenen en helmen kan doorgang vinden maar onze bediening is erop aangepast.