Rotor Powermeters

Voor een sportfietser wordt data steeds belangrijker om gericht te trainen. Rotor powermeters leveren accurate data en zijn uiterst betrouwbaar.

Rotor 2inpower 11

Over het algemeen kunnen wij in iedere fiets een Rotor crankstel monteren dankzij de vele mogelijkheden bij Rotor. Tal van cranklengtes, assen en blad mogelijkheden maken dat er altijd wel een passend crankstel is. Niet alleen passend in uw fiets maar ook passend voor uw doel en trainingseisen. In de meeste gevallen is een Bottom Bracket van Rotor (€59.90) al voldoende voor de montage van een Rotor crankstel. Een upgrade naar ceramische lagers is ook mogelijk tegen meerprijs. De actie is alleen mogelijk i.c.m. Shimano 2x12 / 2x11 of SRAM 2x11, voor 12 speed SRAM AXS is een meerprijs.

ROTOR INSPIDER ALDHU CARBON €999,-

Wanneer je een serieus lichte fiets hebt, hoort daar ook een serieus licht crankstel bij met een powermeter. De Rotor Aldhu Carbon met InSpider powermeter is daar een heel mooi voorbeeld van, superlicht en superstijf, mooie afwerking en een zeer accurate dubbelzijdige meting. Dit type crankstel is ideaal voor een Specialized Aethos of Tarmac. Voor 12speed Sram AXS is er een meerprijs voor de bladen.

ROTOR 2INPOWER ROAD 2x CRANKSET €799,-

Voor een performance gerichte racefiets waar aerodynamica een belangrijk onderdeel is, zoals de Tarmac, wil je natuurlijk ook een aerodynamisch crankstel. De Rotor 2inPower is een perfecte match, niet zo licht als de Aldhu Carbon, maar wel meer aero én dubbelzijdige meting. Dit type crankstel is ideaal voor een Specialized Tarmac, Allez Sprint & Roubaix. Voor 12speed Sram AXS is er een meerprijs voor de bladen.

ROTOR 2INPOWER ROAD 1x CRANKSET €799,-

Wanneer je een gravelrace wilt rijden of gewoon lekker gaat bikepacken, wil je kunnen rekenen op een betrouwbare powermeter. De Rotor 2inPower heeft alle elektronica aan die binnenkant, zodat je niet bang hoeft te zijn dat er wat kapot gaat als je een boomstronk raakt of door een rivier heen fietst. Voor een enkel blad is er een meerprijs.

HEEFT U NOG VRAGEN?

Overweegt u een powermeter of heeft u vragen over de passing? Wij staan voor u klaar. U kunt direct via onderstaande knop een email sturen aan onze werkplaats. Zij kunnen uw vragen beantwoorden, helpen met de planning en al het overige.

Neem contact met ons op