De Specialized Roubaix

Door een geavanceerde Silicon Valley-technologie te gebruiken, hebben ze een fiets ontwikkeld die lichter is dan de Venge en meer aerodynamisch dan de Tarmac SL6. Dit is de nieuwe Roubaix! De meest geavanceerde endurance racers die ze ooit hebben gemaakt

Roubaix

LICHTER. SNELLER. MEER AERO.

Het nieuwe Roubaix-frame zorgt voor de perfecte balans tussen aerodynamica, lichtgewicht en conformiteit. De FreeFoil-buizen lijken op die van de Venge en is door testen in de Win Tunnel meer aerodynamisch dan de Tarmac SL6.

MEER SNELHEID. MEER CONTROLE. MEER VEILIGHEID.

De nieuwe Future Shock 2.0 heeft een 20mm veerweg die zorgt voor comfort voor de rijder, niet voor de fiets. Dit nieuwe systeem maakt gebruik van een oliepoort om gelijktijdig de compressie- en rebound-demping te regelen.

COMPLIANCE ZONDER COMPROMISSEN

De nieuwe Pavé-zadelpen is de eerste flexibele zadelpen die aerodynamisch is. Met hetzelfde D-vormig ontwerp als de zadelpen van de Tarmac, hebben ze tijdens de ontwikkeling een ingebouwde flex en een nieuw ontwerp voor de drop-clamp in het frame ontwikkeld. Dit zorgt voor een perfecte balans, voor een soepel en gebalanceerd gebruik. Wat er ook gebeurt.