Power serie

Bijna iedere santos kun met elektrische ondersteuning samenstellen. Een Santos e-bike is een sportieve alleskunner met power. Hij brengt je naar je werk en verder, véél verder. Lekker genieten met de wind in de rug.

Tlplus Ebike Header

Santos Travel + E-bike

De Travel Lite+ is de eerste E-bike ontwikkeld vanuit vakantieperspectief. Een krachtpatser als het gaat om bagage, een openbaring op het gebied van souplesse en sportiviteit. Hij is gebouwd voor véél bagage. Zo'n 55 kg. Met zijn sterke frame en wielen rijdt hij stabiel onder alle omstandigheden.

Travelmaster 3+ E-bike

De Travelmaster 3+ E-bike is een reisfiets met power. Hij is ontwikkeld voor vakantiegangers, weekendvierders, levensgenieters én fietsforenzen. Robuust en authentiek als een echte Travelmaster, met een lekker teugje extra energie. Met de wind in de rug ga je fluitend op pad, de buitenlucht in.

Santos PX

Een Santos PX is de snelle en lichte E-bike met Pendix middenmotor. Gebruik 'm als een stijlvolle commuter, een lichtgewicht sportieve toerfiets of vlotte vakantiefiets voor light-trekkings. Ondersteund door de Pendix middenmotor, trek je eenvoudig weg bij het stoplicht en cruise je vlot en op je gemak naar je eindbestemming. Fris en fruitig. Een Santos Px is betrouwbaar, laag in gewicht en zeer eenvoudig te bedienen.

Meer informatie over de Pendix