Santos E-bikes, powered by Pendix

Direct gemonteerd op de crank zonder overbrenging en dat maakt het Santos PX systeem stil, efficiënt, simpel en betrouwbaar.

Spx

E-bikes waar je op kunt bouwen

Op zoek naar de meest betrouwbare E-bikes met middenmotor startte Santos een samenwerking met Pendix. Wat tot stand kwam is een solide, duurzame middenmotor met speciale Santos PX software en een grotere actieradius. Geen storing, geen overbodige kabels of computers...gewoon een toerfiets met elektrische ondersteuning die gemaakt is voor iedere uitdagende rit.

Direct-drive aandrijving

De motor ís de crank en levert dus zijn kracht waar jij dat ook doet: daar waar het nodig is. Er is geen overbrenging en dat maakt het Santos PX systeem stil, efficiënt, simpel en betrouwbaar. Dankzij het degelijke en vooral stijve Santos frame blijft de fiets rijden zoals je gewend bent en kun je een Px systeem met ketting, riem en rohloff aandrijving configureren.

Simpel in de bediening

Een Santos PX E-Bike bedien je met 1 knop. Simpel. Ook de rest van het systeem is teruggebracht naar de essentie: weinig kabels, geen bewegende onderdelen en geen display. Zo kun jij je bezighouden met waar het om gaat: veel fietsen!