WAHOO KICKR BIKE

Een revolutionaire indoor trainer die de grenzen tussen binnen en buiten doet vervagen.

Wahoo Kickr Bike
  1. Hometraining
  2. Trainers

WAHOO FITNESS Kickr Bike

€ 2.999,00

Dit product is tijdelijk uitverkocht. Wil je op de hoogte gehouden worden over de beschikbaarheid, schrijf je dan hier in:

- Trainers gratis verstuurd

- Proberen in de winkel mogelijk

De wahoo kickr bike

De Wahoo Kickr Bike is een revolutie op het gebied van fietstrainers. Nog nooit voelde binnen fietsen zo realistisch als met de Wahoo Kickr Bike. Het nieuwe design, de ruime instelbaarheid van de onderdelen en hoge kwaliteit van de materialen maken dit een unieke trainer. Niet voor niets maakt menig prof gebruik van Wahoo producten

De Wahoo Kickr bike is stand-alone te gebruiken en fietst dan in een vastgestelde weerstand. Wanneer de Kickr bike verbonden is met netsroom kan de trainer een stijging van 20% en een daling van 15% simuleren. Om het maximale uit de trainer en je training te halen, koppel je deze eenvouding met een smartphone of tablet via Bluetooth of ANT+. Trainen kan direct met de Wahoo Fitness app en daar staan ook de instructies hoe je de Kickr Bike kan afstellen zoals op jouw eigen fets. Daarnaast kan je de trainer koppelen aan apps als Zwift, Sufferfest en Kinomap. Via het ANT+ signaal kan de trainer ook gekoppeld worden met een PC of laptop via een USB ANT+ dongel, deze wordt niet met de Wahoo Kickr Bike meegeleverd. Eenmaal aan je favoriete apps gekoppeld en je trainer komt tot leven, rij echte beelden, ga de strijd online aan en kom sterker de winter uit.

Het schakelen op de Wahoo Kickr Bike verloopt geheel vlekkeloos. Met de Wahoo Kickr Bike kan je kiezen uit: Shimano DI2, Campagnolo en Sram Red, je kan zelf je groepset samenstellen net zoals bij je eigen racefiets. Met de feature genaamd 'dynamische inertie' ervaar je realistische controle van de massatraagheid. In tegenstelling tot een vliegwiel compenseert dynamische inertie voor gewicht, snelheid en hellingshoek en biedt zo een natuurlijk fietsgevoel. Het Digital Led Display laat de gekozen versnelling en het percentage zien.

Bij de Wahoo Kickr bike kan je kiezen om een ander stuur, zadel of pedalen op de Kickr bike te zetten, om deze nog beter op je eigen wensen aan te passen. Pas de hoogte van het frame, zadelhoogte, positie van het zadel, de stack, reach en cranklengte eenvoudig aan en maak van de Kickr Bike de ideale fiets voor jou!

Specificaties

Kleur Black
Max. vermogen 2200 Watt
Max. hellingshoek 20%
DST Groepcode 4A01
Simulatie afdaling Ja 15%
Nauwkeurigheid 1%
Type trainer Smart trainer
Geschikte wielmaten alle maten instelbaar
Connectiviteit Bluetooth en ANT+

xscdfsdafsdafsdafsadfdsafsdafras