Cannondale

Hun immense kennis van aluminium en positieve ervaringen onder fietsers legde de basis voor een wereldmerk

2235

Cannondale was het eerste merk ter wereld die het aandurfde om grootschalig aluminium fietsframes te produceren. Gelast maar niet gelijmd, want dat werd al eerder gedaan, was het handelsmerk van Cannondale. Met de typische oversized framebuis onderscheidde Cannondale zich al snel van de concurrentie. Meteen al werd er levenslang garantie gegeven op ieder handgemaakt Cannondale frame. 

Hun immense kennis van aluminium en positieve ervaringen onder fietsers legde de basis voor een wereldmerk. Vele malen als testwinnaar uitgeroepen is Cannondale niet meer weg te denken uit de top 5 van de beste fietsen ter wereld. Van Herwerden levert al vanaf 1980 Cannondale en is altijd een prominent dealer geweest tot de dag van vandaag. Niet voor niets hebben we dan ook een streepje voor bij de fabriek en kunnen u altijd van een geweldig  goede service voorzien. 

Wij voeren  racefietsen, mountainbikes  en e-bikes van het merk Cannondale. Om de fietsen te bekijken kunt u hier alle heren modellen vinden en hier alle dames modellen.