Welke Santos past bij mij?

Een Santos fiets stel je altijd zelf samen

Dsc04414

De ideale fiets kiezen is moeilijk, echter door weloverwogen keuzes en het nooit uit het oog verliezen van je doel zie je al snel wél weer de bomen door het bos. Uiteraard helpen wij graag in de ‘’reis’’ naar de ideale fiets. Wij kunnen u precies de verschillen tussen de fietsen uitleggen. Verschillen die voor u niet altijd even makkelijk te vinden zijn.

De basis van de juiste fiets is een frame. Nog veel belangrijker; een frame dat naadloos aansluit op uw behoeftes, nu en in de toekomst. De hoeveelheid bagage, de verschillende soorten ondergrond en de maat zijn belangrijke factoren bij de keuze van uw frame. Wij bieden de volledige collectie Santos fietsen in onze showroom en kunnen ieder detail van de verschillende Santos frames en toegepaste onderdelen uitgebreid bespreken en laten zien en ervaren. Een Santos samenstellen kan uiteraard thuis, maar waarom niet bij ons? Wij zijn de Santos speciaalzaak van de randstad. We helpen u er graag bij!

Travelmaster serie

Zonder zorgen met al je bagage op pad

Met al je bagage de hele wereld over. Met een Travelmaster fiets je zonder problemen de wereld over. Ze zijn sterk, stabiel en bewezen betrouwbaar. Met een stalen voorvork en gestandaardiseerde onderdelen die wereldwijd verkrijgbaar zijn. Ze laten je niet in de steek, ook niet als je nog ongeveer 583 kilometer verwijderd bent van de eerst volgende fietsenmaker.

Stel je Travelmaster samen : Travelmaster 2.6 - Travelmaster 2.8 – Travelmaster 2.9 – Travelmaster 3+

Travel Lite Serie

Van Amsterdam tot en met Zimbabwe

Lichte, snelle toerfietsen waarmee je overal kunt gaan en staan. Voor fietsers die graag snelle fietstochten maken maar er ook af en toe mee op fietsvakantie willen. Monteer voor- en achterdragers en je vervoert daar zonder problemen twintig, vijfentwintig kilo bagage mee

Stel je Travel Lite samen :Travel Lite  -Trekking Lite – Cross lite – Racelite

Tandem Serie

It takes two to Tandem

Fietsplezier voor twee met de Santos Tandems heb je fietsplezier voor twee, want op deze volwaardige vakantiefietsen zijn jullie samen even snel. Met de super sterke 26 inch vakantiewielen, brede banden én het sterke frame haal je een comfortabele en betrouwbare reispartner in huis. Of dat nu voor een rit door het Hollandse duinlandschap is, een mooie vakantie door de glooiende heuvels van het Toscaanse landschap of over de onverharde wegen van Zuid-Amerika; onze tandems staan samen met jullie hun mannetje. Volgepakt of niet, de wegligging en het rijgedrag zijn plezier in tweevoud.

Stel samen je Tandem samen : Double Travel