Chamonix C7 Hms Ex. Accu

€ 2.250,00

Fiets met advies kopen tijdens lockdown?

Informatie

Fietsen is leuk, maar wordt alleen maar leuker naarmate het comfortabeler is. Daarom heeft Gazelle de Chamix C7 HMS op de markt gebracht. De nauwkeurig verstelbare stuurpen zorgt ervoor dat je je positie kunt veranderen per type rit, zodat je altijd precies goed zit. Met dank aan de vering in de voorvork én zadelpen worden kleine schokken van het wegdek opgevangen en fiets je met groot comfort. Ook is de fiets uitgerust met hydraulische schijfremmen. Hierdoor rem je met het grootste gemak en rij je veilig overal naartoe. De Shimano middenmotor zorgt daarnaast voor een prettige ondersteuning, zodat deze fiets nóg gemakkelijker rijdt.

Bij deze fiets is de accu niet inclusief. U heeft de keuze uit verschillende accu’s die bij uw rijstijl passen. Om het makkelijk te maken hebben wij alles in één overzicht geplaatst met de bijbehorende prijs en actieradius. Uiteraard bent u van harte welkom in de winkel. Wij adviseren u graag in de keuze van uw accu. Bekijk hier het overzicht accu’s

Specificaties

Model Dames
Verkrijgbare framematen 53, 57, 61, 65, 49
DST Groepcode 1A01
Motor Shimano STEPS E-6100 (50 Nm)
Type motor Midden motor
Frame Sportief en stabiel aluminium frame met 70.5 balhoofdhoek en 71.5 zadelbuishoek. Kabels mooi weggewerkt door uniek kabel integratie systeem. Accu geïntegreerd in het frame met ruimte voor grote capaciteit (630 Wh)
Voorvork aluminium
Versnelling 7 Shimano Nexus
Gewicht 25.2 kgs
Slot Axa Block XXL
Verlichting voor Trelock Veo 50
Banden Schwalbe Big Apple
Handvatten Kunststof handvatten met ergonomische vorm voor betere verdeling van druk op de handen
Zadel BBB Diamond
Stuur Aluminium, licht gebogen model
Stuurpen verstelbaar
Standaard achterstandaard