Racen in de winter? Ja dat kan prima!

​Veel racers zien de winter liever gaan dan komen. Geef niet op! Racen in de winter kan prima. Wij hebben een aantal producten voor je geselecteerd die het door racen in de winter nog veiliger en beter mogelijk maken.

F018Fba9B4Cf4E76E8Dc3462C06817F1

Meer grip en lek rijden voorkomen

De compleet opnieuw ontworpen All Condition Armadillo Elite is de meest lekbeschermende band verkrijgbaar. Indrukwekkender nog, is dat de band veel betere prestatiekarakteristieken heeft dan vele concurrerende banden. Onovertroffen grip onder alle omstandigheden, lage rolweerstand en de ultieme grip in zowel droog als nat weer.

Meer licht is altijd goed

Een indrukwekkend compacte en lichtsterke LED koplamp met een aluminium behuizing en maar liefst 9 standen. Geïntegreerde koelvinnen optimaliseren de prestaties en uitsparingen bieden zichtbaarheid vanaf de zijkant. Je bent beter zichtbaar en ziet zelf veel meer.

Goed opvallen en gezien worden

Overdag en in in de avond wil je goed zichtbaar zijn op de fiets. De Laser drive is een compact en zeer goed zichtbaar veiligheidslicht met vier ultra heldere LED's en 2 laserstralen. De 2 laserstralen projecteren 2 lichtbanen links en rechts van je op het wegdek. Zo is het nog duidelijker voor achteropkomend verkeer waar je rijdt.

Alles mee, maar dan wel droog

Met een Stormproof Seat Pack heb je voldoende opslagruimte in een waterdichte behuizing. Het uitbreidbare compartiment zorgt er voor dat je ruimte genoeg hebt voor je essentials, terwijl de rol sluiting alle spullen netjes op hun plek houdt. De reflecterende elementen op de achterzijde zorgen voor extra zichtbaarheid bij donkere omstandigheden.