Terugroepactie Roubaix, Ruby, Diverge & Sirrus Steerer Tube Collar

Uw veiligheid heeft de hoogste prioriteit. Wanneer er iets gebeurt dat uw veiligheid mogelijk in gevaar kan brengen, dan verhelpen wij dit graag preventief.

76 A2933 D 9 Fab 4 B93 Bb71 A16 E60 E5 Fb32

Heeft u een Roubaix, Ruby, Diverge of Sirrus? Opgelet!

Op basis van meldingen kan de kraag van de stuurbuis op geselecteerde Roubaix-, Ruby-, Diverge- en Sirrus-fietsen kwetsbaar zijn voor spanningscorrosie. Wanneer dat gebeurt, kan dit resulteren in een plotseling verlies van stuurcontrole tijdens het rijden.

Hoort mijn fiets ook bij de Recall?

Wanneer u een Specialized Roubaix-, Ruby-, Diverge- en / of Sirrus-fiets bezit die is uitgerust met een Future Shock (zie link), stop dan onmiddellijk met het gebruik van uw fiets en breng deze naar uw dichtstbijzijnde Specialized dealer. Klik hier om een lijst van defecte modellen, gesorteerd op modeljaar, te bekijken.

recall.jpg?mtime=20190206143326#asset:404482


Stop alsjeblieft onmiddellijk met fietsen en contacteer ons om kosteloos een nieuwe kraag op de stuurbuis te laten installeren.We roepen vrijwillig de getroffen fietsen terug en vervangen de huidige kraag met een nieuwe, verbeterde kraag. Deze nieuwe kraag, zal samen met een aanpassing van het moment, de weerstand van de kraag tegen spanningscorrosie aanzienlijk verbeteren.

Samen met Specialized willen we ons verontschuldigen voor dit ongemak.

Maak direct een afspraak met de werkplaats