Winterbeurt Actie

Een winterbeurt is de meest uitgebreide wijze van onderhoud. Het is bijzonder arbeidsintensief en daardoor kunnen we dit slechts enkele maanden aanbieden.

Het weer wordt natter en kouder; de wintermaanden komen er weer aan. Uw fiets heeft u (hopelijk) de hele zomer van veel fietsplezier voorzien. Het is nu tijd om uw fiets een plezier te doen!

Waarom kiest u voor een winterbeurt?

De hele fiets wordt tijdens de winterbeurt volledig uit elkaar gehaald. Alle onderdelen worden gereinigd en oud vet wordt vervangen door nieuw.

De prijs van de winterbeurt is 150,- euro exclusief onderdelen. Ondanks dat deze beurt zeer scherp geprijsd is, bieden wij op slijtagedelen 15% korting.

U wordt altijd eerst vooraf geïnformeerd voordat wij delen vervangen. U heeft geen verrassingen.

Slijtage onderdelen zijn:

voortandwielen, ketting, achter-tandwielen, derailleur wieltjes, bottom bracket (trap as) lagers, buitenbanden, balhoofd en/of lagers en de wiellagers

Maak een afspraak

De winterbeurt actie loopt tot en met 15 Februari 2019.

Afspraak maken? Dat kan met de werkplaats! Belt u ons op- 070-3861719 en kies nummer 2 voor de werkplaats. Wij bespreken wat er aan uw fiets moet gebeuren en plannen de winterbeurt met u in.

Natuurlijk mag u ook langs komen om persoonlijk een afspraak in te plannen en uw wensen door te nemen. Neemt u dan uw fiets vooral mee!