Fietsmetingen & Services

De ideale fietspositie binnen handbereik

09 03 20 Specialized Retul Boulder3410 Kody Kohlman

De perfecte fietspositie is persoonlijk en varieert per fietser. Beginners zoeken vaak naar comfort en veelzijdigheid, terwijl ervaren renners en wedstrijdrijders mogelijk comfort opofferen voor optimale prestaties. Onze aanpak is flexibel en afgestemd op uw unieke behoeften, of u nu streeft naar een ontspannen rit of naar het verbreken van uw persoonlijke records. Met onze expertise vinden we de balans tussen comfort en efficiëntie, passend bij uw fietsstijl en ambities.

Alles voor de ideale Fietsrit

Bij ons vindt u meer dan alleen fietsmetingen; we bieden een complete fietservaring met diensten zoals op maat gemaakte zolen voor optimaal comfort en efficiëntie, zadelmeting en -advies voor de perfecte zitpositie, en zelfs advies over fietsmaten als u ergens anders een fiets wilt kopen. Ons doel is om elke fietstocht, voor elke fietser, te optimaliseren met onze expertise en passie voor fietsen.

Specialist in fietsmetingen

Ons specialisme in fietsmetingen dateert vanaf 1980 en heeft sindsdien een indrukwekkende ontwikkeling doorgemaakt. Nu beschikken wij over een ultramoderne meetkamer, uitgerust met de meest geavanceerde Retül meetapparatuur. Ons team van gecertificeerde fitters combineert jarenlange ervaring met state-of-the-art technologie om u een ongeëvenaarde precisie in fietsafstelling te bieden. Wij staan garant voor een meetervaring die niet alleen geavanceerd is, maar ook nauwkeurig afgestemd op uw persoonlijke fietsbehoeften.