Vakwerk gedreven door passie voor de fiets

Onderhoud van racefietsen, mountainbikes, sport- en trekkingfietsen en E-bikes doen wij allemaal in eigen huis.

04 Mtb 2197 Epic Carousel 2880X1620 01

De spil binnen van Herwerden Way to Bike

Nieuwe fietsen komen als bouwpakket binnen en moeten perfect worden opgebouwd tot rijklaar. Dat gebeurd niet door een goedkopere kracht maar door onze eigen gediplomeerde onderhoudsmonteurs met een lange staat van dienst. Alleen dan heeft u het meeste plezier van uw aankoop.

Onderhoud van racefietsen, mountainbikes, sport- en trekkingfietsen en E-bikes doen wij allemaal in eigen huis. Wij beschikken inmiddels over honderden speciale gereedschappen om alle onderdelen netjes en krasvrij te monteren. Iedere fabriekscursus m.b.t. technisch onderhoud wordt gevolgd en gediplomeerd. De passie waarmee onze monteurs werken is voor u de garantie dat wij vakwerk leveren. Zo zijn wij al 75 jaar Bovag lid en krijgt u op de aankoop van een occasion de Bovag garantie die samen met onze service een risicoloze aankoop garandeert.

Wij zijn Shimano Service center

Of je nu je fiets gebruikt voor sport, woon-werkverkeer of voor recreatie, betrouwbare fietsservice is essentieel om ervoor te zorgen dat je optimaal van jouw fiets kunt blijven genieten. Regulier onderhoud door professionals garandeert een langer leven van jouw fiets en een verhoogd rijplezier.

Shimano Service Center