Dynamische fietsmeting

Haal alles uit jezelf en je fiets en rij langer, comfortabeler en sneller dan ooit

09 03 20 Specialized Retul Boulder3018 Kody Kohlman

Fysiek onderzoek is het uitgangspunt

Ervaar de ideale fietsafstelling met onze Retul Bike Fit-technologie. Wij combineren geavanceerde software en precisie-apparatuur voor een real-time analyse van uw bewegingen. Dit resulteert in een fietsafstelling die perfect bij uw lichaam past. Ons uitgebreid fysiek onderzoek geeft uw unieke lichaamsgrenzen en mogelijke beperkingen weer. Zo garanderen we een optimale afstemming tussen gemeten waarden en uw fysieke kenmerken, voor verbeterde prestaties en comfort zonder uw grenzen te overschrijden.

Uw gemiddelde, niet die van een ander

Uw eigen fietservaring staat bij ons centraal. In tegenstelling tot standaard dynamische metingen die uitgaan van algemene gemiddelden, richten wij ons op uw specifieke waarden. Door uw exacte fysieke eigenschappen grondig te analyseren, bepalen we uw persoonlijke gemiddelde. Deze op maat gemaakte aanpak is bewezen de meest effectieve methode om de ideale fietspositie voor uw lichaam te vinden. Het is dezelfde methode die gebruikt wordt om professionele wielrenners optimaal te positioneren. Met onze service ervaart u een fietsafstelling die precies is afgestemd op uw unieke lichaamsbouw, voor maximale prestaties en comfort."

Software & Retül Bike

De combinatie van Retül software en de afstelbare Retül fiets vormt een revolutionaire aanpak in fietsafstelling. De software maakt gebruik van geavanceerde 3D-bewegingsanalyse om elke nuance van uw rijstijl en lichaamsbeweging in kaart te brengen. Dit wordt mogelijk gemaakt door LED-markeringen op cruciale lichaamspunten, die door het systeem in real-time worden gevolgd. De Retül fit-bike is uniek aanpasbaar, waardoor elke mogelijke fietsconfiguratie nauwkeurig nagebootst kan worden. Dit stelt ons in staat om de ideale fietsafstelling voor uw specifieke lichaamsbouw en rijstijl te vinden, zonder dat u meerdere fietsen hoeft te proberen.

Fietsafstelling en Rapportage

Een complete dynamische fietsmeting duurt circa 2,5 uur, waarin we eventuele klachten behandelen en streven naar een optimale fietsafstelling. Na de meting ontvangt u een gedetailleerd digitaal rapport met alle aangepaste fietsmaten. Uw fiets wordt volledig afgesteld op basis van deze meting, waarna u de nieuwe instellingen kunt uitproberen. Gedurende dit proces blijft u in contact met de fitter voor eventuele vragen of aanpassingen. De kosten voor deze dynamische meting bedragen €200,-. Hierbij zijn kleine aanpassingen zoals het vervangen van zadels of stuurpennen inbegrepen, zonder extra arbeidskosten

Maak nu online een afspraak