Ontdek de Perfecte Zadelmatch

Een comfortabel en goed zittend zadel is soms lastig te vinden. Doormiddel van een zitbot analyse bepalen we de juiste maat zadel

Afstelling en rapportage

Opzoek naar het ideale zadel?

Bent u opzoek naar het ideale zadel maar ziet u door de bomen het bos niet meer? Wij kunnen u helpen met onze zadelmeting. Deze service is speciaal ontworpen om uw fietservaring en comfort naar een hoger niveau te tillen door het vinden van het ideale zadel dat naadloos aansluit bij uw unieke lichaamsbouw en rijstijl. Deze service wordt gratis aangeboden bij de aankoop van elk zadel. We maken gebruik van het geavanceerde Retül DSD systeem met 768 sensoren die real-time druk feedback geven. Zo meet de DSD de botbreedte van het zitbeen met nauwkeurigheid en precisie.

Advies op maat

De geavanceerde pressure mapping technologie van de Retül DSD bepaalt nauwkeurig het ideale zadel voor uw rijstijl en lichaamsafmetingen. Deze innovatieve aanpak garandeert in de meeste gevallen een perfecte match, waarbij comfort en efficiëntie centraal staan. In onze winkel hebben we een uitgebreid assortiment van deze aanbevolen zadels direct beschikbaar. Ons team staat klaar om u te begeleiden bij uw keuze, zodat elke fietstocht een comfortabele ervaring wordt. Ervaar het verschil dat een zadel op maat kan maken in uw fietsprestaties en -comfort.

Boek online uw afspraak, geheel gratis

Bij onze service staat persoonlijke aandacht centraal, maar dit vereist tijd en aandacht die wij graag voor u reserveren. Wanneer u online boekt, kunt u rekenen op een voor u gereserveerd moment waarop ons deskundige klaarstaat om u te voorzien van professioneel zadeladvies. Uw bezoek aan onze winkel wordt zo niet alleen efficiënter, maar ook persoonlijker en waardevoller.

Boek online uw afspraak