E-mountainbikes

Pak met gemak de steilste klimmetjes en rij het parcours nog een paar ronden extra. Een e-mountainbike verrijkt je actieradius en zit vol fietsplezier

Levo

De Specialized Turbo Levo is voorzien van een lichtgewicht chassis dat toch sterk genoeg is, een soepele en stille motor en slimme oplossingen. De Turbo Levo tilt je rit naar het volgende niveau, terwijl je meer trails bedwingt dan ooit tevoren. Een Specialized E-bike is volledig te customizen via de app, zo zit je nooit met een lege accu en haal je het meeste uit iedere rit.

  • 1

Dit vindt je leuk, maak kennis met E-mountainbiken

Wij bieden de mogelijkheid om met een prachtige Specialized E-mountainbike het parcours in Zoetermeer eens op een heel verrassende manier te verkennen. E-mountainbikes zijn razend populair in bergachtige streken. Maar vergis je er niet in hoe leuk het in ons eigen land is, om met deze fiets de natuur in te gaan. Samen met onze vaste instructeur Remko van Gils wordt er in een groepje van maximaal 3 klanten op een relaxte en sportieve wijze kennis gemaakt met deze fantastische tak van sport die in heel de wereld sterk groeit.

Op pad met een E-mountainbike