Aero is everything

Sneller door slim om te gaan met vormen en posities. Wij bieden High-end aerodynamische tijdrit en triatlon fietsen voor amateurs en professioneel gebruik.

Specialized Shiv Tt Disc 2020 Release 1

Aerodynamische weerstand is de grootste kracht die een fietser treft. De enige manier om deze kracht volledig te elimineren, is om te stoppen met bewegen; niet echt een goede optie. Daarom hebben ze bij Specialized kosten noch moeite gespaard om de klus te klaren.. het resultaat de SHIV! De Shiv is gemaakt en goedgekeurd voor triatlon en biedt het comfort en de nodige liters aan water in het geïntegreerde reservoir, de Shiv TT variant voldoet aan alle tijdrit specifieke UCI regels en hier ligt de focus op snelheid.

Aerodynamica, comfort en opbergmogelijkheden

Triatlon vraagt om ongelooflijk veel toewijding. Vroeg opstaan, lange trainingsblokken, eindeloos je wissels oefenen - en dat dan verdeeld over drie disciplines. Dat zal voor jou geen nieuws zijn, maar wat je misschien nog niet weet is dat de triatlonfietsen van Specialized jou net dat duwtje extra kunnen geven om nog sneller te finishen. Aerodynamica, positie, opbergmogelijkheden - ze hebben overal rekening mee gehouden. Het enige dat nog ontbreekt, dat ben jij. Doordat wij beschikken over een speciale instelbare fit-bike kunnen we nauwkeurig alle mogelijke fietsen of maten in een handomdraai creëren en het resultaat dynamisch monitoren. Zo kunnen wij bijvoorbeeld exact meten hoeveel graden uw knieën, enkels, heupen, rug, armen en polsen strekken. Dit kun je uitsluitend met speciale soft en hardware meten. Onze ervaren bike fitters staan voor u klaar.

Train slimmer en verken nieuw terrein